Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Higyjek neki?

Figyelt kérdés
A parom lebukott egy sms-el amit a volt baratnojenek irt amiben az allt hogy:randira hivja...(egy meccsre)Most otthagytam elkoltoztem tole de tegnap beszeltunk es aztmondta hogy csak egy hulye vicc volt kiakart vele szurni hogy odahivja potyara a csajt hogy varjon ra mert annyi rosszat tett neki...de mar vagy 2 eve nincsenej egyutt...En most 28 hetes terhes vagyok tole es egyre kozeledik a baba szuletese,es nemtudom mit tegyek?Megbocsassak neki,higyjek neki?Babank lesz es nem akarom hogy apa nelkul noljon fel,es szeretem nagyon a fiut!Amikor eljottem tole akkor azonnal jott utanam es hamarabb ideert a szuleimhez mint en es mondta hogy beszeljuk meg de en elkudtem.Most szunet van de nemtudom megerdemli e a bocsanatot vagy egyaltalan igaz e amit mondd?Hogy csak egy vicc volt a csajjal szembe...vagy megcsalt?Kitudja...Segitsetek legyszi!!!Mit tegyek???:(
2008. nov. 25. 05:48
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Könnyen meglehet, hogy tényleg van köztük valami, de ezt nem biztos, hogy egyszerű kideríteni. Viszont... Te most terhes vagy, egy babát vársz, akinek nagyon fontos az, hogy kiegyensúlyozott legyen az anyukája. Ő most számodra a legfontosabb, minden embernél, a pasidnál, sőt talán nálad is fontosabb. Tudom, hogy a terhesség egy rendkívüli lelki állapot, ilyenkor a lányok sokkal érzékenyebbek, és mindent túlreagálnak, amit normál esetben le sem ejtenének... Egy sms pedig nem jelent megcsalást, ha meg igen, előbb-utóbb megtudod, és akkor cselekedhetsz belátásod szerint (elküldheted, te is megcsalhatod őt, lenyelheted a békát, stb), vagy pedig soha nem derül ki, és akkor csak forgathatod magad, de a legjobb, ha nem foglalkozol vele, mert árt a te idegrendszerednek, és árt a babának is.

2008. nov. 25. 06:23
 2/10 yuda ***** válasza:

Úgy tartják,egy párkapcsolatban megérzi az egyik,ha nem hűséges hozzá a másik.

A te szíved mit súg?

Valamiért úgy jön le az írásodból,hogy te sem hiszed ezt és szereted a fiút-akkor meg minden percért kár,amit külön töltötök,mert az életetek egyre csak fogy -ragadd meg a percet és hívd azonnal---mond el neki,hogy az ilyen vicceket nem értékeled,ezektől tartózkodjon -másrészről meg nem illik más személyes holmijában /értd telefon,pénztárca..stb/ kutlászkodni. Ez a legtöbb embernek rosszul esne és jogosan.

2008. nov. 25. 07:54
 3/10 Srapnel ***** válasza:
39%

Ez nem jó.

1. Ez nem vicces, hogy odahívja. Általában azért beszélnek meg az emberek ilyesmit, hogy találkozzanak. Ha nem ezért tette, akkor a pasid vagy bunkó, vagy még számít neki a ex. Ugyan minek szívatna valakit, aki már nem számít? Egyik sem jó.

2. Nem csak, hogy nem illik mások sms-eit, leveleit, emailjeit elolvasni, de ugyanúgy jogellenes is, mint a telefonok engedély nélküli lehallgatása. Ráadásul nem találkozott még vele, az, hogy ilyet ír, nem bűn. Úgyhogy egyelőre a nagyobb csúnyaságot te követted el. Ugyanis lehet, hogy tényleg szívatni akarja a csajt (simán és meggyőzően állíthatja ezt), a gonoszság és a csínytevésre való hajlam sem büntetendő, legfeljebb ha neked nem tetszik, akkor szakítasz.

2008. nov. 25. 08:18
 4/10 Srapnel ***** válasza:
82%

(az előző vagyok)

Ja, és annyi még, hogy hülyeség volt most szólni és bedurcizni, meg kellett volna várni, hogy mi történik és akkor "rajtakapni", amikor már nem tud tagadni semmit. Sajnos megakadályoztál valamit, ami így nem történt meg, viszont ezt olyan eszközzel érted el, ami most téged helyez kedvezőtlenebb pozícióba. Ráadásul mostmár nagyon óvatos lesz és kevesebb esélyed lesz arra, hogy bármit megtudj.

2008. nov. 25. 08:21
 5/10 A kérdező kommentje:
igen azt bevallom nem szep turkalni nem is szokasom de az en telom pont levolt merulve es arrol irtam sms-t es nyomogattam annyira annyira hogy megakadt a szemem azon amin jobb ha nem is akadt volna meg...de azt hogy o mit tett azt nemmtudom telon is beszeltek regen is mert volt mikor en vettem fel...mindegy majd csak lesz valahogy koszi a valaszokat!!
2008. nov. 25. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom megvan a lány száma,kérdezd meg.Én biztos nem bocsájtanék meg neki,az hogy egy meccsre meghív valakit,az nem probléma,de ekkorát hazudni,az bizony igen!Szivatni nem így szokás valakit.Azt még megpróbálnám kideríteni,hogy fél tőled,azért hazudott,vagy notórius a drága.Esetleg pont a volt barátnők tudnának felvilágosítást adni...
2008. nov. 25. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg hülye hozzáállás az, hogy nem szép dolog az smseit olvasgatni. Igen, tényleg nem szép dolog meg nem is kell, de ha már úgy alakul, hogy pl. amit a kérdező írt, hogy meglátja az smseit, akkor az eg normális kapcsolatban miért gond, ha nincs titkolnivalójuk egymás elől?

Egyet értek azzal, aki azt írta, hogy vagy nagyon bunkó, de mindenképpen jelent neki vmit az ex, különben nem foglalkozna vele. Ha igazat is mond, akkor is még nagyon zavarja, hogy régen miket tett vele, szóval még érdekli. De nem tudom, eddig nem derült ki amióta ismered, hogy ilyen gyerekes? Vagy pedig tényleg hazudik...

2008. nov. 25. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Én megmondtam a páromnak, ha véletlenül megtudnám hogy van valaki más is neki, a csajt megkeresném, ordibálnék egyet, hogy megnyugodjak, de nem tenném meg azt a szívességet, hogy elhagyom.... És akkor próbáljon meg egy ilyen kapcsolatban boldog lenni...

Másrészről... Te babát vársz... Ha megcsalt akkor is jobb a picinek,ha van apja... Neked is jobb, ha van társad...

Mondjuk ezért a "megviccelem a volt barátnőmet" gyenge sztoriért tuti durván kiakadnék én is. Nemhogy ne írjon neki, ne is gondoljon rá!

Én a baba miatt adnék még egy esélyt... Ha ő nem is, a pici megérdemli... De ez csak az én véleményem...

2008. nov. 27. 22:24
 9/10 Srapnel ***** válasza:

Miért is keresnéd meg a csajt?

Hagyni kellene azt a csajt békén, mert nem a kérdezővel, hanem a pasival volt és van bármiféle kapcsolata. Ez nem elegáns. A pasit kell addig "kínozni" amíg vall, szerencsétlen exének van elég baja így is.

2008. nov. 28. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Annak baja?Inkabb azon lenne az esze hogy ne hivja fel(A lassan gyerekes apukat) egybol hogy igen igen hurra menjunk...de nem kerestem meg a csajt,visszajottem nem szivesen csak a baba miatt...ezekutan odafigyelek ra ennyi...de nemtom mit higyjek..a bizalmat nalam tuti elvesztette.Ennyi!!Koszi a valaszokat!
2008. nov. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!