Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha poénbol valodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha poénbol valodi fegyvert fogna ràd a pàrod?

Figyelt kérdés

Egyik havernak van pisztolya.

Kicsit ittasak voltak a sràcok.

Aztan baràtom poenbol ràm fogta.

Kedvesen nyugodtan szolaltam meg, (hogy ne legyek nevetséges a paràtól es nehogy ebböl hirtelenségek szülessenek), hogy nem e kijönne inkabb a konyhaba velem mert nem talàltam ezt meg azt, es ne jatszanak amugy fegyverrel. Vagy valahogy igy, valami ilyesmifélét.

Es szoltam a havernak hogy vegye el töle es tegye el. Ne legyen itt. A haver meg nem akarta elvenni/eltenni mert ezzel azt sugallta volna, hogy ö a haverjàt (a baràtomat)nem fogja hülyegyereknek nézni miattam. Igy ertetlenkedve nezett ràm hogy Töle ugyan mièrt kellene neki elkèrnie.

Igy reagàltam csak annyit neki, hogy te megbizol benne? Csak mert én nem.

Ebböl meg az lett, hogy jelentöségteljesen egymàsra nèztek kb olyan fejjel, hogy hoppà, a bnöd nem bizik meg benned, talàn nem is ismer rendesen, milyen kapcsolatotok lehet ugyan. Talàn nem is komoly.

Aztàn az egész szitu olyan lett, mintha lennének ök, a haverok akik együtt "bomolnak"bandàznak meg én, mint vmi kivülàllo "tanitonéni".

Ha jol rémlik töltve is volt.

#haverok pisztoly #bandázàs fegyverrel
2020. jún. 21. 13:39
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bizalom/nem bizalom kérdése. Fegyvert fogott rád, egy rossz mozdulat, és elsül a fegyver.
2020. jún. 21. 14:12
 22/44 A kérdező kommentje:

Aztàn mindenki kiforgat mindent ugy, hogy a végén engem visznek el hamis vàdakkal

Hirtelen nyoma veszik a fegyvernek, vmit fèlreérthettem tanuzàsok ellenem, meg stb.

Mègis mivel bizonyitanàm?

2020. jún. 21. 14:14
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
A barátom van annyira értelmes, hogy nem játszik részegen pisztollyal. Amúgy itt nem arról van szó, hogy mennyire bízok benne, mert nyilván tudom, hogy nem akar megölni, de azért ilyen szituációban történhetnek balesetek. Akkor meg már teljesen mindegy, hogy ő nem akarta, csak szórakoztak és véletlenül sült el. Normális ember nem csinál ilyeneket poénból se.
2020. jún. 21. 14:16
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez kit érdekel? Akkor is feljelenteném, ha nem lesz belőle semmi, csak hogy nyilvánvaló legyen, kivel lehet szórakozni és kivel nem. Mivel úgy sem tartom vele tovább a kapcsolatot, pont nemn érdekel, hogy nyoma veszik-e a fegyvernek vagy hogy mit gondol a rendőrség. Teszem, ami a doglom. Állampolgári kötelességem feljelenteni azt, aki töltött fegyverrel viccelődik részegen. Ez ennyiről szól. A többi csak szr duma és kifogás. Mert gyáva vagy.
2020. jún. 21. 14:16
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bizalom kérdése. Részegen lassulnak az ember reflexei, romlik a mozgáskoordinációja. Hiába lenne akár kiváló sportlövész az illető, ha részegen töltött fegyvert vesz a kezébe az nem biztonságos. Vannak dolgok amik nem bizalom kérdései, nem éri meg a kockázatot. Abban sem bíznék hogy részegen hazavezet a haver. Gondolj rá így: ha nem bízol meg benne, akkor a legrosszabb eset hogy megsértődik. Ha bízol benne, a legrosszabb eset az, hogy meghalsz. Ér annyit ez a pasi hogy oroszrulettet játssz miatta? Neki vajon mennyit érsz ha oroszrulettet játszik a te életeddel?
2020. jún. 21. 14:37
 26/44 A kérdező kommentje:

Szoval sikitva telefonàlàs a rendörsègre. Vehetem akkor ugy, hogy ez lenne màsok reakcioja?

Mint norma.

Én feszültségelkerülést kreàltam inkàbb. Kezelni a màsikat.

Fenyegetésre, provokàciora, vagy arra, ha hirtelen kiszaladsz, es ha hirtelenül reagàl?

Amugy meg szerintem nem hülyegyerek szorakozàs volt, hanem tudtàk, nagyon is jol, mit csinàlnak. Tele volt az egész szitu olyanokkal, hogy csak egymàsra néznek, ahogy le is irtam fentebb. Szo nélkül is kommunikàlnak egymàssal.(csak abbol én is tudok olvasni mellesleg).

A baràtom ugy tette le az asztalra, hogy miutàn befejeztem a halàlhiggadt "papolàst", mintha helyt adna annak, amiket mondtam és miutàn egymàsra néztek a haverral.

Komoly vehettem "tiszteletnek" is azt, abban a pillanatban, hogy nem tart sakkban tovàbbra netàn szorakozàsbol(?). Hanem igazat ad.

Abban a letételben sokminden benne volt. Nem àm ugy tette le, hogy ha ha-jo vicc volt, e vedd komolyan szivi ha ha -hanem full némàn végighallgattak, minden rezdülésemre figyeltek, szabàlyosan gondolkodtak, mintha àtgondoltàk volna.

Es rendben "megegyeztünk" volt a nonverbàlis kommunikacio.

2020. jún. 21. 14:44
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted itt nem arról van szó, hogy le lő vagy sem, hanem arról, hogy te ezen még gondolkozol mi a teendő stb. Azonnal megszakítani a kapcsolatot az illetővel. A másik meg mi az, hogy ráfog valaki valakire egy fegyvert? Mi jogon teszi és ezt poénnak felfogni hát szép "humorral" megáldott egyedek lehetnek. Ha ezen még vicceskednek meg nem komoly stb. Ha rádfognak egy fegyvert azt sehogy nem lehet a vicc kategóriába tenni, bármi volt a szándéka vele. És mi van, ha már előre eltervezték, hogy odahívnak és "poénból" ugye, mert poén nem csak rádfogja, hanem megis húzza a ravaszt?
2020. jún. 21. 14:46
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy honnan van a srácnak fegyvere ? Magyarországon nagyon komoly engedélyekhez kötik a fegyvertartást,szóval vagy rendőr/katona vagy Vadász kell,hogy legyen. Én a barátjára is simán rahivnam a rendőrt,ugyanis töltött fegyvert NEM lehet tárolni!

21N

2020. jún. 21. 14:46
 29/44 A kérdező kommentje:
Nem Mo.
2020. jún. 21. 14:48
 30/44 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a sok baromságot és ilyen hosszan kifejtve! Ne is haragudj, de te megérdemled a fszit! Eszed nem sok van.
2020. jún. 21. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!