Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Támogatnád, ha a párod vadászn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnád, ha a párod vadászni szeretne?

Figyelt kérdés

A párodat eddig nem igen érdekelte a téma, most viszont lépéseket tesz, hogy vadászengedélyt szerezzen.

Elmondása szerint egyrészt, hogy legyen odahaza fegyver, ha baj lenne, másrészt az egészséges vadhús miatt, Harmadrészt, mert a vadászatokon ügyfeleket is szerezhet, hiszen sok vállalkozó partnere jár.

2020. máj. 17. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Én is járnék.
Férfias, így igen.
Szakító ok!!!
Az állatok ölése miatt nem, de a többi indok elfogadható.
Már rég kellett volna szereznie engedélyt!
56 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Indokok:legyen fegyver otthon ha baj van. A fegyvernek zárt szekrényben kell lennie,külön a töltényektől. Tehát baj esetén 5 perc mire tüzelni tudna.

Minden 10.vad beteg. Nem vagyok vad hús ellenes,de volt főiskolán valamilyen vad egészségügyi tárgyam. ...megyei hatósági orvos tartotta. Amiket mutatott. De most csak a sertés pestis legyen a példa.

2020. máj. 17. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem érdekelte a téma, akkor csak a harmadik indokot, az új ügyfelek szerzését tartom életszerűnek.

Nem repesnék az örömtől (azért mert nem veszélytelen a dolog), de ha szeretne hát menjen.

2020. máj. 17. 17:33
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Nagypapám is vadászott, mutatta nekünk párszor a fegyvereit gyerekkoromban. Engem nem érdekel, de ez is ugyanolyan hobbi, mint bármelyik másik.
2020. máj. 17. 17:38
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

"Elmondása szerint egyrészt, hogy legyen odahaza fegyver, ha baj lenne"

Jó vicc. Ez kamu indok. Ráadásul a fegyvert elzárva és szétszedve kell tárolni, szóval nem sokra menne vele. Ez nem Amerika. Amúgy naz USA-ban is sokkal több véletlen baleset történik, mint amennyiszer indokolt lett volna a használata.

2020. máj. 17. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez most elég álszent, még én is látom, mert eszünk húst és a vadhúsnak is nagy rajongója vagyok, de nekem nem lenne gyomrom összebújni a párommal azok után, hogy elvette egy állat életét. Ráadásul nem is vagyok benne biztos, hogy hobbivadászként meg tudná mondani, melyik állatot lehet leölni és melyiket nem kéne (akár mer beteg, akár mert öreg vagy kicsinye van- pl Bambi anyukája?).

Az érvelését meg nettó hülyeségnek tartanám. Otthon ne legyen fegyver, ad 1. Semmilyen okból, ez itt nem Amerika, nem kéne a hülye filmekből tájékozódni. A partnereket meg a vállalkozásához közös hobbi nélkül is megismerheti, őszintén szólva meg annak nem örülnék, ha olyanokkal bratyizna, akiknek az a hobbija, hogy ártatlanokat gyilkolásznak le az erdőben. Szerintem aki élvezi, hogy megölhet állatokat, annak valami pszichés kattanása amúgy is van, szóval nem szívesen élnék együtt olyan emberrel, akinek ez egy csábító tevékenység.

2020. máj. 17. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

1-4.

Nem betörés ellen, de mi lesz ha mondjuk kitör a zombi apokalipszis? Akkor van idő azért előszedni a fegyvert a szekrényből és betárazni. Akkor azért jól jön ha van otthon pár shoti és távcsöves puska, lehetőleg párezer lőszerrel.

[link]

2020. máj. 17. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, zombiapokalipszis, tök reális. Az már inkább valószerűbb, hogy összeomlik a társadalom, megszűnik az jogrendszer és a katonaság erővel elveszi az otthonod, akkor meg te a kis vadászpuskáddal maximum magadat lőheted főbe, mert hogy sokat nem érsz el vele egyébként, az is biztos.
2020. máj. 17. 18:02
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

7.

Egy - Ha összeomlik a társadalom, akkor a banditák, rablók, stb-k ellen szintén jó a fegyver. Pont hogy a katonaság is összeomlik, ha a társadalom is.

Meg mi az hogy "a katonaság elveszi az otthonod"? Ezt értelmezni sem tudom. Ez mit jelent?

Kettő - Ha öngyilkos szeretnél lenni, akkor tényleg egyébként lőfegyverrel a legfájdalommentesebb a dolog. Szóval erre is jó, ha már így felhoztad.

2020. máj. 17. 18:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

5ös!!! Hobby vadász se olyan,hogy kimegyek és lövök. Be kell lépni vadász társaságba. Vizsgához meg kell tanulni,melyik állat mikor lőhető. Bambi anyukáját nem lövik ki,mert van bambija,állapotos állatot nem lőnek ki(nyulat kivéve??). Beteg állatot kilőnek,de nem dolgoznak fel.

Le kell adni a zsákmány x részét. Vaddisznót boncolás után minősitik. A vadnak ára van,szarvas 1-1,5millió forint is lehet,nem akárki lőheti meg....

2020. máj. 17. 18:12
 10/17 anonim ***** válasza:
12%

Evolúció vicces....régen az kapott p**ncit aki sok állatot ölt. Ma aki öl állatot nem kap p***cit.

Az izmos férfiak helyett,gizda nőies pasik kora jött el.

Sic transit gloria mundi.

2020. máj. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!