Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Támogatnád, ha a párod vadászn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnád, ha a párod vadászni szeretne?

Figyelt kérdés

A párodat eddig nem igen érdekelte a téma, most viszont lépéseket tesz, hogy vadászengedélyt szerezzen.

Elmondása szerint egyrészt, hogy legyen odahaza fegyver, ha baj lenne, másrészt az egészséges vadhús miatt, Harmadrészt, mert a vadászatokon ügyfeleket is szerezhet, hiszen sok vállalkozó partnere jár.

2020. máj. 17. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A saját tulajdon fogalma csak addig létezik, amíg az államnak úgy tetszik - lásd pár évvel ezelőtt a magánnyugdíjpénztáras mizériát. Ha úgy dönt az állam, hogy ennyi volt, akkor elveszi mindenki magántulajdonát, és te nem tudsz ellene semmit se tenni, hiába van egy lőfegyvered. Ezt értem ez alatt. Figyelembe véve, hogyan halad a politika itthon, ha apokaliptikus szituációkra készülsz (zombikkal ellentétben mondjuk klímakatasztrófa miatt nem is olyan irreális), akkor ettől jobban kéne félned, egy diktatórikus államban teljhatalmú uralkodóval szemben nem tudsz fellépni semmilyen eszközzel, amíg a katonaság őket támogatja.

Ha úgy omlik össze a társadalom, hogy nem állami szinten, hanem úgy tényleg, mint a Mad Maxben, akkor meg átlagemberként szintén csak addig tudsz kitartani, amíg egy nagyobb csapat bandita vagy akármi nem gondolja úgy, hogy a te tulajdonod igazából nem is a tiéd. Akár egy hétköznapi szituációban is mondjuk elképzelem, hogy van a zsebedben egy sima egyszerű pisztolyod, sétálgatsz a barátnőddel kézen fogva békésen hazafelé a randitokról, aztán jön 10 kisebbségi, akik meg akarják erőszakolni a párod, téged meg meg akarnak verni, a pisztolyod max arra lesz elég, hogy egyiküket hasbalődd, egyszerűen azért, mert túlerőben vannak. A való élet nem egy film, ahol a támadók szépen türelmesen kivárják a sorukat, és egyesével mennek neked, időt adva szépen felkészülni és ellátni mindenki baját, és az átlagembernek fegyver ide vagy oda, nincs olyan szuperképessége mint az akciófilmek hőseinek, hogy akármekkora túlerővel szemben is könnyedén győzedelmeskednek.

Az öngyilkossághoz valóban hatékony eszköz, ez jogos ezt nem vitatom.

2020. máj. 17. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen indoklásokkal nem. Ha erdész szeretne lenni, és környezeti okokból vadászna, azt megérteném.
2020. máj. 17. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem kell folyamatosan elzárva tartani a fegyvert, elkülöníteni a lőszertől,

42§. 3) * A lőfegyver és a hozzá tartozó lőszer a tartásukra jogosult személy folyamatos jelenléte esetén elzárás, illetve elkülönítés nélkül is tárolható, aminek során a tartásra jogosult személy köteles megtenni az illetéktelen hozzáférés megelőzése, illetve megakadályozása érdekében az adott helyzetben szükséges intézkedéseket.

Én igen támogatnám páromat. Én is vadászok, és mellette sportlövész is vagyok, és nem kötött bele egyetlen egy barátnőm se, bár nagyon nem is érdekelne.

2020. máj. 17. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha hajlandó tanulni az ökoszisztémáról, évekig elmélyülni a témában hogy ne csak random gyilkolásszon akkor igen. Hogyha a természet szeretete, az erdőjárás vezérli azzal semmi probléma nincsen. De ahhoz, hogy valaki megfelelően és etikusan vadásszon évekig (vagy évtizedekig) kell tanulni. Ha nem csak lövöldözni akar hanem ugyan úgy kimegy 20 centis hóban -10 fokban feltölteni az etetőket, itatókat akkor semmi akadálya.
2020. máj. 17. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Támogatnám, mert nőként én is szeretem a vadászatot, meg is van minden engedélyem hozzá.
2020. máj. 17. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
42%

Akkor kamuk vagytok. Szóval megismerkedtek egy számotokra szinte mindenben tökéletes pasival, belezúgtok, csók, szex, összejöttök, jó vele, akkor utána dobjátok mert pár héttel-hónappal később felmerül, hogy mellékesen vadász és vannak otthon fegyverei. Aha, persze.

Ez tök ugyanaz, mint a politika. Értelmes ember nem beszél ilyenekről ismerkedéskor, amikor meg már együtt vagytok és kiderülnek esetleg ilyen dolgok hónapokkal később, akkor meg már nem számít, mert megszeretted a másikat.

2020. máj. 17. 20:29
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon szerelmes voltam egy srácba, de ellöktem magamtól, miután kiderült, hogy belerúgott a kutyájukba. Szóval hidd el, nem kamu, én biztosan szakítanék.
2020. máj. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!