Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha poénbol valodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha poénbol valodi fegyvert fogna ràd a pàrod?

Figyelt kérdés

Egyik havernak van pisztolya.

Kicsit ittasak voltak a sràcok.

Aztan baràtom poenbol ràm fogta.

Kedvesen nyugodtan szolaltam meg, (hogy ne legyek nevetséges a paràtól es nehogy ebböl hirtelenségek szülessenek), hogy nem e kijönne inkabb a konyhaba velem mert nem talàltam ezt meg azt, es ne jatszanak amugy fegyverrel. Vagy valahogy igy, valami ilyesmifélét.

Es szoltam a havernak hogy vegye el töle es tegye el. Ne legyen itt. A haver meg nem akarta elvenni/eltenni mert ezzel azt sugallta volna, hogy ö a haverjàt (a baràtomat)nem fogja hülyegyereknek nézni miattam. Igy ertetlenkedve nezett ràm hogy Töle ugyan mièrt kellene neki elkèrnie.

Igy reagàltam csak annyit neki, hogy te megbizol benne? Csak mert én nem.

Ebböl meg az lett, hogy jelentöségteljesen egymàsra nèztek kb olyan fejjel, hogy hoppà, a bnöd nem bizik meg benned, talàn nem is ismer rendesen, milyen kapcsolatotok lehet ugyan. Talàn nem is komoly.

Aztàn az egész szitu olyan lett, mintha lennének ök, a haverok akik együtt "bomolnak"bandàznak meg én, mint vmi kivülàllo "tanitonéni".

Ha jol rémlik töltve is volt.

#haverok pisztoly #bandázàs fegyverrel
2020. jún. 21. 13:39
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Hívnám a rendőrséget. Te mire vársz, hogy részegen lelőjön?

Milyen engedélyre van? Várj...fegyver+pia...akkor rendőr!?

2020. jún. 21. 13:42
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenteném, akár töltve volt, akár nem, nem az én tisztem ezt eldönteni. Aztán megszakítanék vele minden kapcsolatot. És ez a kérdés, hogy mégis mit tegyek, fel sem merülne bennem, mert nem vagyok idióta.
2020. jún. 21. 13:43
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal lépnék egy ilyen társaságból, hogy még közöm se legyen hozzájuk!
2020. jún. 21. 13:44
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Veled ellentétben, én nem jönnék össze ennyire színvonaltalan emberrel.
2020. jún. 21. 13:45
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Elbeszélgetnék vele a részeg játszadozásról töltött fegyverekkel, és kirúgnám, mint a macskát szarni!
2020. jún. 21. 13:46
 6/44 anonim ***** válasza:
98%

Kirugnán a pcsába!

Részegen, pisztollyal, állatira nem poén.

A rendőrséget csak jelezném neki, feljelenteni, bizonyítani túl macerás.

2020. jún. 21. 13:47
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy gangstának hiszik magukat a fiúkák, közben pedig hatalmas csicska az összes. Én a helyedben szakítanék, ez szerintem nem vall értelmes emberre.
2020. jún. 21. 13:49
 8/44 Lachesys ***** válasza:
100%
instant szakítás. aki nem érti miert nem vicces játék ittasan töltött fegyverrel hadonászni az teljesen proli es idióta.
2020. jún. 21. 13:50
 9/44 A kérdező kommentje:
Azon is agyalok hogy lehet ezt elöre megbeszélhették, hogy tesztelnek engem.lehet nem is spontàn volt az egész.
2020. jún. 21. 13:51
 10/44 anonim ***** válasza:
95%

6.-nak.

Nem macerás.

Ha illegális fegyver, akkor 2-8 év.

Ha legális, akkor engedély és fegyver azonnal ugrik, ha melója miatt van, akkor azonnali felfüggesztés, és hivatalból eljárás. Szakmailag vége.

Fegyveres bejelentésnél azonnal jönnek a "ninják"!

2020. jún. 21. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!