Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fordítsam vissza?

Figyelt kérdés
Volt 1 alakuló kapcsolatom,és nem tudom h én rontottam el vhol v ő ilyen?Első héten mden tök happy volt-találkozgattunk,számot cserélt a miattam,aztán elmentünk buliba,ahol "felvállalt"!Ezután 2 hétig csak telón tartottuk a kapcsolatot...közbe-közbe találkoztunk!Mára már telón se keres,én női büszkeségből szintén nem keresem!Mi tévő legyek?
2010. aug. 1. 06:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát nem tudom.

figyu én a sráccal már nem beszélek 4 napja. egyszerűen nem keres. szóval én már feladom és én nem keresem ha ő se engem. majd jön egy jobb helyette. :)

2010. aug. 2. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:

A kettővel ezelőtti vagyok.

Ha leráz, vagy nem veszi fel, akkor legalább biztosat tudsz. De mi van, ha őt is a büszkesége tartja vissza? Ez ugyanis férfiaknál is ugyanúgy meg van, mint a nőknél.

2010. aug. 2. 19:31
 13/19 A kérdező kommentje:
De szokott válaszolni,csak arra amire akar!
2010. aug. 2. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Hátha képet kapsz arról, mi játszódhat le a fiú fejében:

Még sokkal fiatalabb koromban néhány esetben hasonlóan viselkedtem, mint a barátod. Találkoztam a lánnyal, elsőre tetszett, de ahogyan jobban megismertem, elbizonytalanodtam. Az ok mindig más volt.

Egy biztos, ha igazán kell nekem egy nő, akkor elmegyek érte a világ végére is, állandóan vele akarok lenni, róla ábrándozok, nem pedig kerülöm. Lehet, hogy még olyan éretlen, mint én voltam akkoriban és így akar finoman lerázni. Az is lehet, hogy tévedek, hisz minden ember más.

Biztos nem tetszik a válasz. Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne lovalld bele magad és ne éld át ezt csalódásként. Lesz még sok kapcsolatod. Lesz még olyan barátod is, akit le sem tudsz vakarni magadról.

2010. aug. 3. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:

utolsó:

ez nekem sokat segített mert én is ugyan ilyen helyzetben vagyok mint a kérdező.

szóval ez tényleg igaz lehet.

2010. aug. 3. 09:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát 36 évesen annyira már nem lehet éretlen!Nem?

Beszéltünk telefonon,h majd átbeszéljük személyesen,mihelyst lesz szabadideje!Ezt aláírom,h valóban sokat dolgozik,de mkinek arra van ideje,amire akarja h legyen...azt is mondta h majd alakul,mert egyik napról a másikra nem változik semmi,és mind a ketten már egyszer csalódtunk egy óriásit,h miért azt nem szretném leírni,annyit csak,h mind a kettőnkek már gyereke van!Neki nagyobbak...

2010. aug. 3. 12:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem írtad korábban, hogy mennyi idősek vagytok és milyenek a körülményeitek. Igaz, sajnos nem is kérdezte meg senki. Mindenki csak a kapott információk alapján tud tanácsot adni.
2010. aug. 3. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző voltam:

Bocs, a korodat kérdezték, csak ara nem nyilvánosan válaszoltál.

2010. aug. 3. 12:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez jogos!:)Hát a remény hal meg utoljára....
2010. aug. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!