Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, de együttlétkor gyakran rámjön a szellentés és olykor nem tudom visszatartani. Szerintetek mit tegyek?
Ez általában akkor fordul elö amikor nála vagyok.
Nyissam ki az ablakot? vagy kapcsoljam be a ventillátort, esetleg fogjam a lábszagomra?
Nem szeretném ha emiatt vége lenne a kapcsolatunknak
Rég nevettem ennyit köszi mindenkinek...Amúgy azokat én sem értem akik például exem :
3 vagy 4 évet volt a palijával,ezidő alatt egyik se fingott a másik előtt.Nekem ez prűd kissé,főleg annak ismeretében hogy a csaj bevállalós volt popsira is.
Ja azt se értem aki azt írta hogy menjen ki - azt mégis hogy?Ölbeveszi a lányt a dákójával benne kimennek ketten ott fingik egy frankót és vissza az ágyba majd folytatják és senki nem vett észre semmit?Mondjuk aki ezt eljátssza az nagy színész :D
szerintem beszéljétek meg h. ő hogyan áll ehhez a dolgohoz,mert ha elég érett és értelmes akkor természetesnek veszi, ha pedig te úgy érzed h. ez most hangos lesz vagy szagos akkor addig a pár msp-ig menj ki a szobából.
Apám viccet csinál belőle, ő direkt még a szobában engedi ki és utána megy ki a szobából :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!