Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha megcsókolna! Hogy jelezzem neki?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el járni a barátommal még nem nagyon ismerjük egymást!Hogy jelezzem neki hogy szeretném ha megcsókolna?
Még nem csókolóztam!
2010. júl. 31. 17:34
2/12 anonim válasza:
1.válaszolónak:beteg vagy-.-
válasz a kérdésedre: menj közel hozzá, vagy nézz a szemébe mélyen, és harapdáld óvatosan a szádat:) nekem bejött:P
4/12 anonim válasza:
na ez már parasztság,meg bunkóság
5/12 anonim válasza:
velem nem ajánlom hogy megpróbáld!
7/12 anonim válasza:
csak mondom szólok elötte,mielött szemétkedni próbálnál velem
8/12 anonim válasza:
Első értelmes válasz:
Találkozáskor ha eddig nem tetted akkor szájra puszit adj neki, legközelebb meg csókold meg.
Amúgy nyugodtan lesmárolhatod, tuti hogy nem lenne ellenére hisz tetszel neki, különben nem járnátok.
9/12 anonim válasza:
Miért a barátod ha még nem nagyon ismered?
10/12 anonim válasza:
szerintem a legjobb ha lány kezdeményezi az első csókot. hidd el, a fiú úgyis akarja csak talán nincs bátorsága, mert nem tudja, hogy te szeretnéd vagy nem.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!