Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, mivel jelezzem neki, hogy ennél többet várok?
Van egy srác, akivel pár hónapja ismerkedtem meg és kezdenek köztünk alakulni a dolgok. Nagyon jól érezzük egymást együtt. Találkoztunk már csak egy sétállgatás erejéig, bulizunk is együtt sokat.... de pl nem tud soha telefonon felhívni, mert nincs pénz a telóján. Csak anyukája telefonján tud esténként felhívni. És ez nagyon nagyon rossz. Ami meg tényleg nagyon furcsa a számomra, hogy eddig még egy virágot nem kaptam tőle.. tehát az ilyesmi neki eszébe sem jut. De nekem az ilyen apróságok nagyon fontosak! Úgy érzem azok ellenére h már nagyon megkedveltem, nem tudja nekem meg adni azt, amire vágyom, amit várnék tőle. Meg nemtudom, hogy ő mennyire vesz komolyan.. legutóbb, amikor bulizni voltunk, alig szólt hozzám. Meg sem fogta a kezem.. Nem jött velem táncolni.. és ilyet még azelőtt nem csinált..aztán együtt aludtunk, tök összebújtunk, meg minden.. és másnap megint ugyanaz folytatódott. Nem jött oda, még meg sem ölelt. :'( Kezdek elbizonytalanodni, pedig egyre jobban megkedvelem.. de ezzel emiatt egyre nagyobb csalódást okoz.. és nem tudom miért ilyen, egyszerűen nem értem. Szeretném a tudtára adni, diszkréten közölni vele, hogy ennél sokkal többet várnék. Szerintetek h tudnám ezt éreztetni vele?? Légyszi adjatok valami ötletet!
L/ 16 F/ 19
A mai lányok többsége nem kedveli a romantikát, ezért úgy gondolja, hogy a virág már elavult szokás. Mivel hivatalosan még nem vagytok együtt, ezért a kezed se fogja meg, de amikor együtt vagytok, akkor valamivel többet tesz.
SZóval jobb lenne ha beszélnél vele. ROntani nem sokat tudsz a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!