Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Egy barátunknak lesz a születésnapja, aki inkább a páromnak barátja, mint nekem, de én is kedvelem. Ezen a bulin ott lesz egy lány, aki a barátomra nyomult/nyomul és már több botrány volt belőle. Volt hogy a barátom titokban, nélkülem szervezett bulit amin ott volt a csaj, csak hogy ne legyen belőle veszekedés, de itt kikötöm, hogy tuti nem csalt meg,mert kiderült a dolog. A lány minden héten hivogatja. Ennek a lánynak van barátja aki tud mindenről és asszisztál is a dologhoz.
Következő a kérdés:ti a helyemben elmennétek abba a buliba, úgy hogy tuti hogy botrány lenne akkor is? Kb 10 en leszünk, a barátunk ott volt az én bulimon is.
Tényleg boldog vagy egy olyan kapcsolatban, ahol menetrendszerűen veszekedtek? Most még két hetente, de el fogtok oda jutni, hogy naponta összekaptok a csaj miatt. Itt jegyzem meg, hogy lesz másik lány is, akinek tetszeni fog...
Gondold át a kapcsolat lezárását, mert ennek így semmi értelme. Voltam hasonló helyzetben, hogy lezártam azt a kapcsolatot volt életem egyik legjobb döntése.
Hát akkor ölelgesse őt, mindennap. Kalap kabát. Komolyan.
Nemcsak a bulira nem mennék el, hanem vele többé sehová.
N
Helló mindenki! Végül megoldódott a dolog. Csak a barátom ment, a csaj nem volt ott. A közös barátunkkal azóta se beszélek, mivel szerintem csúnya dolog visszavonni egy meghívást.
Barátommal azóta nem veszekedünk, mindenhol törölte a csajt, nem beszélnek.
Köszönöm a segítségeteket!
Szia, miért emelted ki megint? :)
Én elmennék és megmondanám, hogy ölelgesse a fasziját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!