Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy barátunknak lesz a születésnapja, aki inkább a páromnak barátja, mint nekem, de én is kedvelem. Ezen a bulin ott lesz egy lány, aki a barátomra nyomult/nyomul és már több botrány volt belőle. Volt hogy a barátom titokban, nélkülem szervezett bulit amin ott volt a csaj, csak hogy ne legyen belőle veszekedés, de itt kikötöm, hogy tuti nem csalt meg,mert kiderült a dolog. A lány minden héten hivogatja. Ennek a lánynak van barátja aki tud mindenről és asszisztál is a dologhoz.

Következő a kérdés:ti a helyemben elmennétek abba a buliba, úgy hogy tuti hogy botrány lenne akkor is? Kb 10 en leszünk, a barátunk ott volt az én bulimon is.

2020. jún. 12. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg boldog vagy egy olyan kapcsolatban, ahol menetrendszerűen veszekedtek? Most még két hetente, de el fogtok oda jutni, hogy naponta összekaptok a csaj miatt. Itt jegyzem meg, hogy lesz másik lány is, akinek tetszeni fog...

Gondold át a kapcsolat lezárását, mert ennek így semmi értelme. Voltam hasonló helyzetben, hogy lezártam azt a kapcsolatot volt életem egyik legjobb döntése.

2020. jún. 12. 06:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ölelgesse őt, mindennap. Kalap kabát. Komolyan.

Nemcsak a bulira nem mennék el, hanem vele többé sehová.

N

2020. jún. 12. 12:12
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem illene elrontani mas szuletesnapjat, ezert barki is megy vagy marad, botrany az ne legyen.
2020. jún. 12. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont így ment tönkre az egyik kapcsolatom, “csak haverok vagyunk”, aztán meg kiderült, hogy d*ugja.
2020. jún. 12. 18:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Helló mindenki! Végül megoldódott a dolog. Csak a barátom ment, a csaj nem volt ott. A közös barátunkkal azóta se beszélek, mivel szerintem csúnya dolog visszavonni egy meghívást.

Barátommal azóta nem veszekedünk, mindenhol törölte a csajt, nem beszélnek.

Köszönöm a segítségeteket!

2020. júl. 27. 06:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia, miért emelted ki megint? :)

Én elmennék és megmondanám, hogy ölelgesse a fasziját.

2021. febr. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!