Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Egy barátunknak lesz a születésnapja, aki inkább a páromnak barátja, mint nekem, de én is kedvelem. Ezen a bulin ott lesz egy lány, aki a barátomra nyomult/nyomul és már több botrány volt belőle. Volt hogy a barátom titokban, nélkülem szervezett bulit amin ott volt a csaj, csak hogy ne legyen belőle veszekedés, de itt kikötöm, hogy tuti nem csalt meg,mert kiderült a dolog. A lány minden héten hivogatja. Ennek a lánynak van barátja aki tud mindenről és asszisztál is a dologhoz.
Következő a kérdés:ti a helyemben elmennétek abba a buliba, úgy hogy tuti hogy botrány lenne akkor is? Kb 10 en leszünk, a barátunk ott volt az én bulimon is.
Ennek a lánynak csak fiú barátai vannak... És a társaságban az egyik fiú a legjobb barátja és az ünnepeltel is nagyon jóba van
Sajnos a titkos buli esete óta a barátomban nagyon nem bízok és ezzel nem tudom mit csináljak. Főleg hogy egy ideig védte is a csajt, mert hogy szerinte barátok...
Kidobnam a baratodat. En is tudtam csajrol, aki nyomult a baratomra (illetve nem ez a jo kifejezes, mert eleg kis visszafogott lanyka volt, nem nyomult, de mindenki szamara egyertelmu volt, hogy nyomulna, ha lenne batorsaga), de a baratom abszolut semmi jelet nem adta, hogy erdekelne a lany barmilyen szinten, igy egyaltalan nem okozott nekem problemat, ha meg volt hivva a lany is es en is akarmilyen kozos osszejovetelre.
Nem lennek olyan kapcsolatban, ahol ezen kell stresszelnem, hogy a parom titkos bulikon vesz reszt a hatam mogott egy lany miatt, meg ahol meg nekem kell kellemetlenul ereznem magamat egy buliban egy masik lany miatt :D Hagyjuk mar.
“Volt hogy a barátom titokban, nélkülem szervezett bulit amin ott volt a csaj, csak hogy ne legyen belőle veszekedés, de itt kikötöm, hogy tuti nem csalt meg,mert kiderült a dolog. A“
Ez komoly?
Nem nélküle szervezett bulit, hanem NÉLKÜLED, TITOKBAN?!
És csak azért nem történt köztük semmi, mert kiderült?!
Jóságos Isten!
Mi itt a kérdés?!
Úgy rúgtam volna ki, hogy repülés közben már felejtsen is ez!
Te tényleg csak ennyire tartod magad?
Önbecsülés?!
Teljesen igazad van, csak az a baj, hogy ezen kívül semmi más hibája nincs... Egyszer se bánt meg ezen kívül, még a hangját se emeli fel velem szemben.
Csak ez a csaj... Két hetente veszekszünk miatta, csak mert kiderül, hogy hívta a csaj, csak nem mondta el nekem,pedig megbeszéltük, hogy mindent elmond, csak hogy tényleg ne legyen balhé. Meg miért veszi fel neki?! Szerinte az is belefér egy fiú lány barátságba, hogy lelkizzenek és olyan dolgokat beszéljenek meg mint pl velem
Meg tudom hogy a bulin a csaj direkt ölelgetni fogja. És ezt a barátom is megmondta.
És a barátod mégis mi a francert nem közli vele hogy ne olelgesse?! Sőt, még inkább fgelhivja a figyelmed is rá, hogy tuti ez lesz... És akkor azt mondod hogy nincs hibája?
Valószínű meg élvezi is hogy feltekenykedsz erre a csajra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!