Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam megbántva, amiért a barátom a születésnapomon este nem jött haza, hanem hajnalig az egyik haverjánál ivott?
Egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk.
Ne értsetek félre, nem drága ajándékokat meg csinnadrattát akartam, csak azt, hogy velem legyen este, mert minden nap dolgozik. Aznap én is dolgoztam, és mikor este hazaértem, vártam hogy jöjjön és össze tudjunk bújni, de csak hajnali egy körül keveredett haza, odavetett egy "boldog szülinapot"-ot, és ennyi.
Kiakadtam nyilván, hogy ez mégis mi volt, legalább szólhatott volna, erre megsértődött rám. Az utóbbi időben vannak kisebb vitáink, de hamar kiengesztelődünk, ezt viszont nehezemre esik lenyelni.
Ti mit gondoltok, jogosan vagyok csalódott és érzem magam megbántva, vagy engedjem el? Veletek volt már ilyen?
Nagy bunkó.
Nem vagy túl fontos neki, ha erre képes.
Minden kapcsolatot az ünnepnapok tesznek még szebbé.
A születésnap, névnap, anyák napja, házassági évforduló, stb. az ünnepeltről szól, hogy szeretjük, s örömet szerezzünk neki, mert fontos.
Na, ezt nem kaptad meg tőle te.
Mert nem érdekli. Mert te nem érdekled.
Nem az elmaradt virág, hanem az elmaradt szeretet, maga a figyelem teljes hiánya, a cinikus odavetés a baj.
Az, amit jelez. Smit ez a magatartás jelent.
Én szépen szakítanék. Ez már csak rosszabb lesz.
Amikor a másik születésnapja, az érzelmei sem szent, akkor már te vagy az utolsó a rangsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!