Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatja azt nem mehetek haza?
Párommal összevesztünk. Fél éve együtt lakunk.
A lakás az övé, de ugyanúgy belefizetek a rezsibe, kajába és minden egyéb kiadásba, autóinkra stb.
Azt mondta ha valami nem tetszik, este már nem kell hazamenjek.
Minden cuccom ott van, mellesleg nem értem miért kell mindig ezzel vagdalóznia ha összeveszünk valamin.
Nem nem tudom ezt hogy kéne kezeljem, hogy kellene ezt az egész helyzetet lereagáljam mert aki szeret nem mond ilyent.
22 L
"mellesleg nem értem miért kell mindig ezzel vagdalóznia ha összeveszünk valamin"
Mellesleg nem értem, hogy mi a fenéért vagy olyannal, aki minden kis összezördüléskor el akar hajtani a 3,14csába.
"Nem nem tudom ezt hogy kéne kezeljem"
Úgy, hogy minden cuccod összeszeded, elmész onnan, és amikor keres, esetleg megkérdezi, hogy hol vagy, csak annyit válaszolsz: "valami nem tetszett."
Az egyes kommentelőnek jogosak az észrevételei.
Szakíts vele, egy önző r*h*d*k.
Nem értem én ezeket a veszekedős kapcsolatokat sem.
Mindegy.
Egy ilyen szólás túlmegy bármiféle veszekedés témáján, ez konkrétan azt jelenti, hogy te semmit nem jelentést neki, semmibe vész.
Akkor is, ha az ő lakása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!