Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az otthon az szülőiház vagy ahol élünk?
Mindkettő otthon. Kicsit más értelemben.
Otthonom ahol élek.
Haza megyek a szüleimhez. Otthon vagyok a szülői házban.
Igen, valami ilyesmi...
Ahol élek az az otthonom. Ahova haza megyek a munkából, ahol élek, ahol a férjem, gyerekeim vannak...
Ahol a szüleim élnek, az az otthon. Ahol felnőttem, ahol a szülői szeretetet, biztonságot kaptam, ahol a szüleim szeretetétől még mindig gyerek vagyok...
Most komolyan ez a vita tárgya?
Most akkor gondold el hogy én amikor a mi házunkban vagyok azt is otthonnak hívom, amikor megyek anyához akkor is haza megyek sőőőt amikor anyóshoz megyek akkor is azt mondom megyek haza.
Én a #2-vel értek egyet.
Meg az #1 és #3 válasszal is. 🙃
Mindkettő. Albérletben élve én viccesen azt mondtam egyetemistaként, hogy otthonról megyek haza. :) Jó pár év telt el azóta, de ez a mai napig sem változott. Legfeljebb bővült: kaptam már azon magam, hogy anyósékra értve azt beszéltük párommal, mikor megyünk haza (hozzájuk).
Szerintem nincs ebben semmi rossz, csak te reagálsz túl érzékenyen. Bizonytalan vagy a kapcsolatban, a párodban? Miért félsz, hogy nem tekinti otthonnak a közös lakást? Ezen kéne elgondolkodnod veszekedés helyett.
Vitát írtam nem veszekedést kettő között hatalmas különbség van.
Vita=két vagy több személy szellemi küzdelme szóban vagy írásban érvek és ellenérvek felsorakoztatásával egy kérdés eldöntésére, egy álláspont kialakítására, lerögzítésére.
Veszekedés=A felek közötti konfliktus érzelmi eredetű, a vita ennek levezetését szolgálja, az érvelés ezért sokszor hibás. Gyakran kíséri támadás, vádaskodás és személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!