Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenlegi párommal 10hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenlegi párommal 10hónapja vagyunk együtt.Nagyon zavar hogy ő sosem kezdeményezi a szexet,annyival lezárja hogy ő ilyen.férfiként nekem ez rosszul esik hogy három hetente szexelünk kb. kinek mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés
február óta lakunk együtt Ausztriában,az elött hazajártam hozzá.De az elött sem volt olyan amilyenek lennie kellett volna.Úgy gondoltam ha együtt leszünk jobb lesz,de nem lett így.Három hónapig volt munkanélküli,akkor azt gondoltam csak a munka hely miatt ilyen mert nem egy eltartott fajta lány,és most sem más a helyzet!Én spontán megszoktam lepni a nyelvemmel akkor oké adolog de ő soha semmit nem csinál,mondtam neki nem az a lényeg,hogy kapja be vagy valami csak csináljon valamit amitöl érzem hogy igen is kellek neki,de semmi.Már nem tudom mi tévő legyek vele.ö 32 én 24 vagyok én úgy gondolom egy ilyen korú nönek tudnia kellene hogy hogy bánjon egy férfival.
2020. jún. 11. 20:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerencsére szétmentünk :)

Azóta nincs problémám a szexel :)

Mással nincs problémám,így valószínűnek tartom hogy az én szexualitásommal nincs probléma.

Beszélgettem vele ezzel kezdtem,

ezt tartom természetesnek leülni megbeszélni a problémákat.

Megkérdeztem tőle sokszor mit csináljak, hogy neki jó legyen.

A válasz “nemtudom” volt ,ha ő nem

Tudja mi a jó neki akkor senkisem fogja. Azt hozzáteszem hogy a max amit tudott a tengeri csillag :) Nem az én szexualitásomat kell helyre rakni.

De szerencsére megismertem emberileg is. Ki kellett volna már akkor dobnom mikor ezt a kérdést ki írtam.

Az ilyet hívják elpocsékolt időnek :)

2021. jan. 24. 01:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy, ha elpocsékolt idő volt biztos nem a szex volt a probléma, legalábbis nem a kezdeményezés miatt, amire kitért a kérdésed. A nők 90%-a nem fog a gatyádban turkálni, ha te nem kezdeményezel.
2021. jan. 24. 13:09
 13/16 Savlekotő ***** válasza:
Utolsó egy vallássérültnél v aszexulisnál te kezdeményezhetsz nem lesz partner v keserves kínlódás lesz nem szeretkezés.. Ezeket okkal dobják..
2021. jan. 24. 14:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, nem csak a szex volt a probléma csak mivel ez nincs rendben így semmi más sem.

Sajnálom ha ostoba vagyok eddig ilyennel nem találkoztam.

Legközelebb ha megint lesz ilyen nem költözök vele össze :)

Az eddigi nőim mind kezdtek :)

Pl mikor aludtam bekapta. Vagy beleült reggel :)

Nah ha ez lett volna még együtt vagyunk.

Értem én hogy nem kezdeményez.

De milyen nő az amelyiknek mindent megteszel ő benne meg ennyi nincs hogy magától meginduljon?

2021. jan. 26. 13:02
 15/16 anonim válasza:

Szerintem meg neki volt szerencséje, hogy "dobtad". Kíváncsi lennék arra, te mit tettél meg őérte!?

38L

2021. máj. 1. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:

15.....

Fél éve mentünk szét már nem törődöm ezzel.

De szívesen válaszolok.Mire vagy pontosan kíváncsi?

Arra hogy az ágyban mit csináltam?

Mondanám hogy,bármit amit kért de nem kért semmit. Pedig bármire vevő vagyok.

Az ágyon kívűl amire meg kért szerintem mindent meg csináltam,

ha nem is azonnal de meg csináltam.

Foglalkoztam-e vele?

Minden nap csak ő létezett számomra.de az ő számára csak a tiktok volt a fontos.kinyitottam a kocsi ajtót is sokszor előtte nehogy be csapja :)

Megleptem-e néha?

Igen havi 2-3szor legalább virág és egy valamilyen csoki várta itthon munka után.

Kedvében jártam-e? Amennyire csak tudtam.

Simogattam hogy elaludjon,ha fájt valamilye vagy megmasszíroztam vagy kértem neki masszőrhöz időpontot. Ahova akart oda vittem.

Ezek mellett nem:

Iszok

Cigizek

És még csak nem is xboxozom vagy ps-ezem.

Ha pl nem főzött semmit elmentünk kajálni( nem is egyszer) sosem szóltam semmiért sem.

Ha nem volt főzve,elmosogatva,ruhák kimosva,

Semmiért nem szóltam.

(Én is meg csináltam!!! Nem csak ő neki kellett)

Minden nap dolgozom munka után egyből hazamentem.

Nyilván nekem is vannak rosszabb napjaim, de úgy gondolom ilyenkor viszonozni kellene amit kap.

Mikor nekem volt arra szükségem hogy kicsit foglalkozzon velem (nekem elég annyi ha hozzám bújik és nézünk tv-t vagy valamit) elfordult TikTok-ozni.

Tudod mit kaptam mikor koronavírusosan teljesen legyengülve feküdtem?

Veszekedést, hogy keljek fel krumplit pucolni,és ez után két hétre dobtam ki. Elmertem menni haza Mo-ra a családomhoz (szüleimhez) és kapásból az volt hogy megcsalom.kinek van kedve ezt minden nap hallgatni?

Akármit csináltam csak megcsalom.

Nem tagadom irogattam egy két nőnek ezt azt ,viszont semmi olyat, és ezt ő is látta. De az hogy ő az exeivel beszélgetett mindig az ugye lényegtelen.Hogy csaljam meg? Munka után egyből hazamentem mindig együtt voltunk így elég nehéz.

Ezeken kívűl:

Idehoztam és eltartottam sírt is miatta hogy én tartom el és ő nem keres semmit. Megnyugtatattam mondtam neki az sem baj ha egy évig nem dolgozik csak tanulja a nyelvet. szerinted tanulta?

Aztán nagy nehezen lett munkája.

Nem kértem tőle semmit csak annyit hogy a kajánkat fizesse ,az albérlet meg a többi az én részem. Tisztázza az otthoni hiteleit majd utánna tervezünk közösen.

Azokat kifizette ha jól tudom.segítettem neki autót venni amit persze vissza fizettet,csak mert volt annyi eszem hogy az én nevemre írattam különben nem adta volna vissza. Honnan tudom? Mert annyira spur hogy el vitte a lázmérőm 8euro

A jbl hangszóróm is elvitte ,de aztán vissza adta mert nem adtam volna neki a kocsira adásvételit, 50euro

Az én pénzemből ajándékba vett nekem egy automata szappan adagolót 10euro kb elvitte.

Egy szőnyeget is, azt is elvitte.

Egy diffúzort vettem mert jól néz ki azt kívételesen elkérte 20euro.

Piti összegekről van szó. De én amit ajándékba adok azt nem viszem el ami nem az enyém azt meg pláne

Aztán szex is alig volt és ezt elnéztem neki. Valóban jobban járt szerintem is hogy dobtam.

De én is mert így utólag rájöttem arra hogy, csak az kellett neki hogy idehozzam semmi más.

Miutàn kidobtam már másnap nem igazán szomorkodott utánam nekem tartott 1-2hónapig.

Mindig hallgattam hogy egy fiatal kis hülyegyerek vagyok. Volt nála idősseb nőm is aki nem kezelt így.

Pont egy ilyentől nem tűrőm el aki az én hátamon mászott fel ,hogy engem taknyosozzon.

Lehet hogy nem voltam számára jó, de engem az nyugtat,mindig tudni fogja hogy nélkülem sehol sem lenne.

Ha szeretnél még tudni valamit nyugodtan tedd fel kérdéseid :)

2021. máj. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!