Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy ez már túlzás amit ő csinál?
Az a gond h barátommal már egy ideje szexuális életet élünk és mostanában az a mániája h amikor átjön és arra kerülne a sor, akkor direkt úgy csinálja h a szüleim vagy az öcsém a húgom is hallják miközben "rajtam dolgozik", mindig mondja h milyen izgató ahogy nyögök vagy nem is tudom, de nem tudok halkabb lenni és ezt ő mostanában kihasználja, mondta is h azt szereti ha a szüleim meg a tesóim tudják h a lányukat/nővérüket éppen ****ják.
Meg hogy már csak akkor szeret velem együtt lenni ha van itthon valaki pedig direkt mindig kérem h ha "olyan" szándékai vannak akkor jöjjön amikor nincsenek nálunk itthon, de szándékosan akkor jön mikor mondom neki h 5-ig nem lesznek itthon a szüleim mert dolgoznak mind a ketten, a tesóim az iskolatársuknál vannak vagy épp játszanak HÁZON KÍVÜL stb stb. és mikor jön át? persze h 5 után 5-10 perccel, és ilyen tök ártatlanul, mikor már itthon vannak a szüleim, apuval "lekezel" anyunak heló jónapot stb. és megpuszil szeretget amit a szüleim előtt mosolyogva adom elő, de majd felrobbanok amikor megbeszéltük h 2 után nekem jó ha "azt" szeretné de 5 után semmiképp sem, igaz így elvész a spontaneitás, de nála sem jó mert náluk mindig van valaki otthon (ott lakik náluk a nagymamája is aki ugye nyugdíjas és nagyon bosszantó h fél percenként kopog mert "sütöttem sütit" meg stb. stb.) és ott is csinálta eleinte ugyanezt amit már nálunk, mondta, arra izgul ha hangosan nyögök és "kiáltozok" amit amúgy nem szoktam, és hallja mindenki a házban, próbálom ilyenkor a saját számat befogni h legalább ne legyen túl nagy zaj, de lefogja a kezeim vagy a fenekemet csapkodja de tiszta erőből h még nyilvánvalóbb legyen h mit csinálunk és apu is szóvá tette nemrég h jó lenne ha a barátom megrendszabályozná kicsit magát, na ott akkor nekem úgy égett a pofám mint még soha az életben mert tudtam mire gondol hát nyilván meghallotta h ezeket csinálja velem, azóta még aput is kerülöm mert szégyenlem az egészet, anyuval meg ezt meg szoktuk beszélni de vele sem ilyen nyíltan, h ma épp átjött és meg*****ott tehát ilyen primitív szintre nem süllyedek de nekem ez nagyon kínos, anyu már azt is mondta nekem h megbeszéli apuval h menjenek a városba vagy sétáljanak egyet valahol csakhogy ne érjenek olyan gyorsan haza majd kitalál valamit ésatöbbi ésatöbbi ő megértő velem de apu nem és már ezt nem tudom hogy lekommunikálni a barátommal.
Ha nem ért a szóból akkor hogy adjam a tudtára ezt burkoltan? Vagy inkább nyíltan mondjam az arcába? Ha igen akkor hogy? mert eddig semmi nem segített. Köszönöm ha írtok nekem előre is.
Én az első után megmondtam volna neki, hogy engem ez kényelmetlenül érint és nem szeretném, hogy a családom hallja, ha szexelünk, szóval ha ők otthon vannak, akkor nem lesz semmi. És tartanám is magam hozzá. Nyilván értem, hogy neked is van rá igényed, de nem arról van szó, hogy mindig van nálatok ozzhon valaki és máshogy nem lehetne megoldani, hanem csak a barátod nem veszi figyelembe a kérésed és direkt úgy megy mindig, hogy ne csak ketten legyetek. Szóval hiába mondtad el neki, hogy neked ez nem jó, figyelmen kívül hagyja és csak a saját érdekét nézi, hiszen te úgyis mindig megbocsátod ezeket. Állj a sarkadra és mondd meg, hogy te nem fogod miatta kínosan érezni magad otthon és kerülni a saját apukád, mert nem mersz a szemébe nézni, szóval jöjjön a megbeszélt időpontban, mert utána bizony nem fekszel le vele. Először valószínűleg nem fogja komolyan venni
és eljátsza a szokásos dolgait, de ha próbálkozik, mondd meg, hogy te előre szóltál és ne add be a derekad. Talán így az ő agyáig is eljut, hogy nem mindig az van ám, amit ő akar. Ha meg csak ezért szakít veled, akkor meg hidd el, hogy te jársz a legjobban, mert ez azt jelentené, hogy nem szeret és csak a játékszerének használ.
Tudom, hogy neked "igényeid vannak", de nem vagyok benne biztos, hogy te elég érett vagy ehhez. Mármint a szexhez. De talán a kapcsolathoz sem, mert szerintes figyelmes, aki direkt nem hallgat rád...
Gondold át mit szeretnél. Jót akarj magadnak.
Senki se kíváncsi a családból arról hogy nyogsz.Hányinger elkapna ha hallanám tesómékat vagy a szüleimet!
Mer te mit szólnál ha hallanad a szüleid? Vagy ha a baratodnal nyognel dirket mikor otthon vannak a szülei,az is tetszene neki?
Meglehet oldani a hangos szexet az autóba vagy menjetek hozzájuk ha nincs otthon senki.. Vagy nem szexelsz vele amikor otthon vannak a szüleid ennyi,ilyen egyszerű.
De ha te félsz hogy elhagy mer tett erre megjegyzést akkor gondolkozz el érdemes e egyáltalán vele maradni.. Nem adok nektek 5 évnél többet!
Te tényleg egy alárendelt lány vagy, nem nő, hanem egy buta kislány. És elég szomorú hogy ennyi idősen ennyi eszed van..
"és nem tudok szabadulni sem a szorításából"
Betegek. Megerdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!