Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a barátotok súlyosan lebetegedne és ezért elveszítené az állását, mit tennétek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 10:34
11/16 anonim válasza:
Előfordult már. Egyébkét táppénzen volt hónapokig, én meg dolgoztam, mellette ápoltam és vittem a kezelésekre, mert nem tudott vezetni. Egyébként a legtöbb nő dolgozik.
12/16 anonim válasza:
Édesanyád is dologtalan nő? Olyan putriban élsz, ahol a nők nem dolgoznak? Mert én egy nőt ismerek, aki nem dolgozik, neki nincs 1 éves a gyereke.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, el vagy tájolva de nagyon.
14/16 anonim válasza:
Nő vagyok. Dolgozom. A férjem is. Ha bármelyikünk bármi miatt kiesik a munkából, a másik kitart mellette. Előfordult már mindkét variáció. Volt, hogy én nem dolgoztam hosszabb ideif, volt, hogy ő esett ki a munkából hosszabb időre. Az élet ilyen,bármi előfordulhat. A házasság, párkapcsolat meg olyan, hogy kitartunk a másik mellett, bármi is jöjjön.
15/16 anonim válasza:
Mellette maradnék, segítenék neki. Ő is eltartott évekig, míg egyetemen tanultam nappalin.
16/16 anonim válasza:
Tavaly majdnem két hónapig nem tudott dolgozni a párom, nem tudott kikelni az ágyból. Nevetséges tappenz vágott hozzá a munkahelye...
Azóta is együtt vagyunk. Most nekem nincs munkám, egy szóval sem bántott érte és anno én sem öt. 🤷♀️ Nem ezen múlik egy kapcsolat.
Másfél éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!