Hogy lehet gyorsan lebetegedni?
Nagyon ritkán vagyok beteg. Utálom az éjszakai műszakot, se elkérni nem tudom magam másikba, sem pedig szabit kérni. Hiba próbálok pebetegedni, nem megy. Pl sokszor úgy öltözöm, hogy nagyon fázzak. Leizzadok s direkt hidegre megyek, gyakran vagyok olyanbtársaságában, ha tudok, aki megfázott, de semmi.
Nem szedek semmi vitamint, zöldséget s gyümölcsöt is alig eszek, de egyszerűen már nem tudom hogy tudnék elérni egy kis betegséget, hogy betegszabira mehessek.
1
Nekem sokkal jobb lenne betegen otthon, nyugalomban, tisztaságban lenni, mint éjszaka alvás helyett bent rohadni éhbérért a ****os gép elött.
2
Gondolkodtam én is ezen, csak nincs nagyon merszem hozzá.
A napokban volt hasmenésem, de nem gondoltam elég oknak.
Mert ilyen kevés pénznél már teljesen mindegy. Amúgy is százalékra fizetnek s nem igen lehet elérni a 100%-ot. Heti 6-7 (néha 8, mikor gyorsváltásban kell visszajönni) napban, 3 műszakban, havi 1-2 hét 12 órában is 120-130at kapok, mikor haverom 2 műszakban, 8 órában szinte semmit téve 180at, csak mert van szakmája. (Holott ugyan azt csináljuk,)
Szóval összevethetetlenül jobban megéri. Szivesebben vagyok a barátnőmmel, mint hogy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!