Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felkerestem az exemet 2 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkerestem az exemet 2 hónap után. Mit szűrtök le a reakciójából?

Figyelt kérdés

2 hónapja "szakítottunk". Nem lett rendesen lezárva, egyszerűen csak nem keresett és én se őt. Nem volt egy felnőttes megoldás egyikünk oldaláról se. A napokban egy haverjától tudtam meg, hogy ő azt szűrte le egy mondatomból, hogy nekem nem jó ez a kapcsolat és ezért döntött úgy, hogy nem fog keresni. Én hasonlóan voltam ezzel. Az egész egy gyerekes makacs hiszti volt, ezt én is tudom. Én azt hittem, hogy ő nem akar már velem lenni. Szóval most, hogy ezt megtudtam, ma felhívtam. Hallottam a hangján, hogy lelkes volt, és nyitott. Mondta, hogy ma nem jó neki, dolgozik estig, de holnap ha jó idő lesz setalhatunk egyet. Ennyi volt a gyanús nekem igazából, hogy úgy tűnt, mindenképpen sétálni akar valamerre és nem akarja, hogy atmenjek hozzá, pedig mikor együtt voltunk legtöbbször nála találkoztunk. De lehet, hogy én értettem félre, és ha rossz idő lesz akkor meg athiv magához, vagy a lakotarsa otthon lesz és lent nyugisabb lenne beszélni.

Nekem nagyon hiányzik, és régóta akartam már keresni, de nem mertem, mert féltem a választól. Most pozitívabban látom a helyzetet, de most is félek.

A kapcsolatunk egyébként jó volt, ez volt az első ilyen eset, hogy szünet volt köztünk és nem beszéltünk meg valamit konkrétan. Mindketten makacsok és hisztisek vagyunk és "kitalaljuk", hogy a másik mit gondol, csak eddig mindig megbeszéltük hamar. Ezen viszont valóban változtatni kell, ez tudom.

A fent leírtak alapján szerintetek akar folytatást és örül a megkeresésemnek vagy inkább csak azért akar összefutni, hogy lezárjuk a dolgainkat?

Tudom, hogy hülye kérdés, senki nem láthat a fejébe, de érdekel a meglátásotok, mert megbolondulok a találkozóig.

2020. jún. 9. 14:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6-os, pontosan a nagy szerelem tesz olyan sebezhetővé, hogy az ember ennyire meg tud sértődni egy mondaton.
2020. jún. 12. 20:48
 12/23 anonim ***** válasza:
#11 Lehet a szerelem miatt könnyen sérthető az ember, de pont a szerelem miatt nem is bírja ennyi ideig, hogy ne keresse a másikat. Ha sértettség miatt nem keresi, az valóban gyerekes. Mint ahogy a kérdező is írta.
2020. jún. 12. 22:00
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
12-es cáfolom. Ha én elhiszem a szerelmemről, hogy nem akar velem lenni, akkor nem erőltetem rá magam akkor se, ha belepusztulok. Én legutóbb pl. 1,5 évig bírtam a hallgatást. Mondjuk ő próbált mindenáron ellökni magától, de aztán küldözgette a jeleket, de megmagyaráztam magamnak, hogy nem szeret, csak hülyít, stb...Őrületesen szerelmes voltam, de inkább meghalok, mint hogy olyannal legyek, akiről azt gondolom, hogy nem szeret.
2020. jún. 12. 22:27
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
#13 annyira mégsem volt neked fontos, hogy ôszintén megbeszéld a másikkal, ki mit szeretne. Ôszinte kommunikációval meg lehetett volna spórolni másfél év szenvedést. Ne haragudj, de ez nem szerelem, hanem ostobaság.
2020. jún. 13. 07:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem keresett végül, de nagyon nem rá vall ez, hogy legalább egyenes ne legyen... Úgyhogy egyáltalán nem értem. Mindig őszinte volt, akkor is, ha nekem az fájt és megjátszani se igazán tudta magát soha.
2020. jún. 13. 09:29
 16/23 anonim ***** válasza:
De mit beszèltetek, hogy mindenkèpp ő fog keresni?
2020. jún. 13. 09:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, azt írta, hogy majd jelentkezik, ez volt az utolsó mondat. Bár a szerdát nem mondta biztosra, de azért már szombat van... Jellemző rá, hogy tart a talalkozótól ő is, hogy mi lesz és húzza az időt, de, akkor is elég sok idő eltelt...
2020. jún. 13. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, akkor lehet átgondolta, ès már mègsem tartja jó ötletnek.
2020. jún. 13. 10:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Az előbb felhivott, hogy nem volt jó neki ez a hét, de akár találkozni jövőhet elején. Mivel nagyon makacs el tudom képzelni hogy direkt nem akar egyből "elérhető" lenni vagy "fel" a talalkozótól és azért húzza. Én úgy vettem le most a szavaiból hogy szerinte én ezt már lezartam és csak meg akarom beszélni, hogy ne legyen harag és mondta, hogy nincs harag, ezért nem muszáj találkoznunk. Mondtam, hogy nem erről van szó és mondta, hogy akkor viszont rendben van. Szerintem azért is hozta ezt fel, mert kíváncsi volt, hogy mit szeretnék, viszont lezárás céljából nem is nagyon akarta ezt már firtatni. Ez így külső szemmel nem néz ki túl jól, de a büszkeség és a makacssag sok mindenre képes. Majd belehaltam, hogy nem kerestem, de kibirtam, mert inkább hisztiztem. De bármi is van most benne, ha a találkozó össze fog jönni azt eddig is úgy tapasztaltam hogy sokmindenen tud alakítani még
2020. jún. 13. 19:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ennyiből nem tudok vèlemènyt formálni. Lehet, hogy "fèl" a találkozásról, vagy ki tudja. Kíváncsi leszek, hogy a találkozó hogy sül el, sikerül-e megbeszèlnetek. Drukkolok, hogy legyen úgy, ahogy szeretnèd!
2020. jún. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!