Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselnétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a párotok csinosabbnak, dekoratívabbnak tartana egy másik nőt?

Figyelt kérdés

Tudom magamról,hogy nem vagyok egy plázacica..mindig is szerettem sportosan öltözködni, de nem tartom magam rondának..viszont ma kiderült számomra, hogy a párom engem nem tart csinos, dekoratív nőnek..Nyilván elmondta , hogy engem szeret, viszont úgy alakult , hogy majd szüksége lesz egy modellre egy kis termékvideóhoz, és elgondolkozott hogy talán jobban járna, ha egy másik nőt kérne fel.

Lehet én túlzom el, de ez nekem annyira furcsa..

Titeket is zavarna vagy csak én túlzom el?

Ez nekem olyan , mintha én nem lennék elég jó nő számára...

Igazából először engem kért fel erre, de úgy érzem, hogy csak udvariasságból és aztán elgondolkozott rajta, hogy talán más jobb lenne a feladatra.. meg mondta hogy akkor ő vesz majd nekem ruhát, olyat amit ő elég jónak tart...??

Rosszul érzem most magam...tudom, hogy sportos vagyok, de tudok én is csinos lenni ha akarok, csak nem vagyok egy szoknyás , tűsarkús típus..

Igazából ha férfi lennék sem tetszenének a tipikus csajos nők..

de közben mégis zavar, hogy elbizonytalanodott ebben a kérdésben , hiszen ezek szerint nem engem a barátnőjét látja a legszebbnek..

2020. jún. 8. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Butus vagy.

Azt mondta, csúnya vagy? Mondta, hogy jobban tetszenél, ha más lennél? Vagy mondta egy konkrét nőre, hogy neki az jobban tetszik?

Ha csak el akar adni valamit, az üzlet. Veled nem üzletből van, hanem szeretetből.

2020. jún. 8. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kivel van párkapcsolatban? Veled. Ki tetszik neki? Te.

Ez kb olyan,mintha meg kéne tankolni a kocsit, de az otthoni csapvíz az nem erre való. Arra a megfelelő anyag kell.

A videó szintén ilyen. Nem téged minősít le ezzel, hanem 'szakemberként' viselkedik, aki ráadásul az érzéseidre is figyel, hiszen felkért, hogy legyél benne.

2020. jún. 9. 01:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem erdekelne. Tudom, hogy vannak nalam szebb nok boven, de nem ezert vagyunk egy par, hanem mert termeszetre osszeillunk. Olyat, akinek a szemelyisege illik hozzad, nehezebb talalni, mint olyat aki kulsore vonz.

Modellnek meg valasszon nyugodtan mast. En nem vagyok fotogen, es amugy is utalom magam mutogatni.

2020. jún. 9. 05:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ezzel tulajdonképpen én is így vagyok..
2020. jún. 9. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom pl. alsóneműk kereskedelmével foglalkozna, és nem engem kérne fel alsógatyamodellnek, megérteném és nem frusztrálna. Rengeteg fickó sokkal jobban néz ki alsógatyában nálam, ez tök egyértelmű számomra.
2020. jún. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!