Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani vagy összeköltözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani vagy összeköltözni kéne?

Figyelt kérdés
Féléve vagyunk együtt párommal, én 23/L, Ő 33/F. A kezdetek óta elválaszthatatlanok vagyunk az első nap óta, a félév alatt jó ha 2 hetet aludtam otthon összesen. Jöttek a gondok már egyből. A mamája, aki felnevelte 83 évesen beteg lett (fekvő). Azóta a rokonság éjjel-nappal ki-be jön a házban, amivel nekünk sok gondot okoznak. Boldogtalan lett szép lassan, így én próbáltam mindig boldoggá tenni, de nem ment. Így most már én is ott vagyok, hogy boldogtalan vagyok. A kapcsolatunk elején vagyunk és ez van, mert a mamája lehet megfog halni, nem tudom hogy mi lenne a megoldás erre, de én már nem bírom ezt. Nem beszél velem, bedepizett. A boldogság jó ha 2 hónapig tartott, már a szeretetét se érzem. Önző vagyok, mert csak boldog akarok lenni vele? Megoldás lehet az, hogy ápolót fogadni és elköltözni ketten innen vagy szakítsak vele, mert itt csak a feszültség van. Persze a mamájának van 2 fia, de ők mégis élik az életüket. Mi meg nem mehetünk sehova a rossz egészségügyi állapota miatt sehova, és így hogy volt ez a korona vírus is, így kb mi csak együtt éltünk mint akik 10 éve együtt vannak. Megőrülök, ha itt tovább kell lennem, de a páromat nem akarom elhagyni. De mi lenne a megoldás?

2020. jún. 5. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. én attól félek, hogy ha meghal, akkor még jobban összeomlik..félek hogy megfog változni, mesélte hogy az exe is megváltozott teljesen, és én ezt nem akarom
2020. jún. 5. 15:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért is kiakadt, bunkózott a kedves mama, mert elmertünk menni 1 napra az én családomhoz. Pedig úgy, hogy naponta jönnek hozzá a fiai.
2020. jún. 5. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat túl fiatal ahhoz, hogy a nyakadba vegyél egy ekkora problémát.

Tudod higy fog kimászni a depiből? Egy új szerelemmel. Neked jut a mama ápolása és a boldogtalan fia, majd összeszedi magát és új életet kezd mással.

2020. jún. 5. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem tette, akkor szerintem nem fog ő sem felfogadni egy ápolót mellé, rengeteg pénz az egyrészt, másrészt ha ragaszkodik hozzá, akkor nem fogja egy idegenre rábízni, harmadrészt azt az ápoltnak is el kell fogadnia.

Ezt neked kell tudni mi a legjobb megoldás a számodra. Nyilván nem kell elfogadnod azt, hogy ő ilyen helyzetben van, de akkor vége, illetve mi van akkor, ha te kerülnél ilyen helyzetbe?

2020. jún. 5. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a sok pénz. Sok embernek nem az felfogadni egy ápolót. (Nem teljes állásba gondoltuk mi sem egyébként.)

Persze ha ő maga akarja ápolni akkor nyugodtan.

Nem az ápoltnak nem kell elfogadnia az ápolót. Meg kell neki értenie, ha a rokonainak nincs személyesen idejük ápolni őt. Ez nem ennek a kérdése.

2020. jún. 5. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

Akkor pont itt az ideje hogy megmutasd mennyire szereted és legyél mellette akkor is ha meghal a mamája. Biztos, hogy összeomlik, ez 100%, de jól fog neki esni hogy ott vagy mellette és támogatod. Ilyesmi miatt véget vetni egy kapcsolatnak nagyon buta ötlet lenne szerintem

2020. jún. 5. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!