Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, ha a párotok nem akarna összeköltözni veletek?

Figyelt kérdés
Mindketten 29 évesek vagyunk, 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és én egyre nehezebben viselem, hogy külön élünk, hogy nem együtt éljük a mindennapjainkat. Én albérletben vagyok, ő még a szüleivel él. Felvetettem neki az ötletet, hogy költözzön hozzám, de ő hárít, mondván, hogy ez egy nagy lépés, még alig ismerjük egymást, meg ha minden nap látnánk egymást, akkor megunnám, meg így legalább van miért várni a hétvégét, stb. Én viszont kezdek kételkedni abban, hogy velem akar-e élni, mert akkor nem éri meg tovább húzni vele az időmet. Az is egyre kellemetlenebb, ha náluk vagyok, mert akkor csendben kell lenni, korán le kell feküdni mert aludnának a szülei, időben fel kell kelni, mert az anyja készül reggelivel vagy ebéddel és megsértődik, ha nem ülünk az asztalhoz enni, stb. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit gondoltok?
2020. máj. 17. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Igen, ez nagyon rossz hozzáállás. Én is hasonló korosztály vagyok, férfi, szüleimmel, de ha kapnék egy ilyen ajánlatot, rögtön ugranék rá, mint ahogy tettem is már korábban. Nem akarok itt élni, de anyagilag ez az észszerű.

6 hónap alatt alig ismert meg? Ilyen hülye dumát. Egyszerűen hozzá van szokva a mama-hotelhez és nem akarja a kedvedért feladni. Szembesítsed ezzel.

2020. máj. 17. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem ertem, minek verned meg magadat egy 29 éves oriasbebi örökbefogadásaval.
2020. máj. 17. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Ha azért lennék vele, mert csodás vele lenni, mert szeretem minden tulajdonságával együtt annyira, hogy a körülményeit el tudom fogadni és tiszteletben tudom tartani az akaratát és nem birtokolni akarom, akkor dehogyis hagynám el ezért!

Ha azért vagyok vele, mert csak hogy mégis van valaki és hátha ő hajlandó lesz velem összeköltözni, akkor elhagynám és keresnék mást. Ha ez a helyzet, neki is jobb, ha elhagyod.

2020. máj. 17. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Mi 3,5 év után tartunk itt. :(
2020. máj. 17. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Azèrt 6 hónap után mèg nem gáz, hogy nem èltek együtt, ugyanakkor az a szöveg, amit lenyomott neked ezzel kapcsolatban, az nagyon nagy mellèbeszèlès. Megunnád? Mi van? A párkapcsolatok normális vele járója az összeköltözès, ha ez azt eredmènyeznè, hogy a párok megunják egymást, akkor nem lennènek együtt èlő párok. :) Meg ez felveti a következő kèrdèst, hogy akkor sohase akár majd? Hisz ez a veszèly kèsőbb is fenn fog állni.

Ha mèg normális indoka lenne, azt mondanám jó, persze türelmesnek kell lenni, de ezeket a bugyutaságokat èn sem vennèm komolyan. Olyan szándèkos hárítás. Vagy nem annyira veled kèpzeli el a dolgot, vagy pedig túlságosan hozzá szokott a 29 ève alatt a mama hotel kènyelmèhez. Inkább az utóbbira gyanakszom.

Ilyenre èn sem húznám az időt. Az a baj, hogy aki 29 èvesen ilyen szinten van, annál semmi garancia, hogy normál időn belül ez változik.

A helyedben rövid időn belül választás elè állítanám, legalább kiderül, hogy valóban lehet-e tervezni vele. Mert ha nem, akkor tènyleg kar az időt vesztegetni, ha nem tud tovább fejlődni a kapcsolat.

2020. máj. 17. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen nem, 29 évesen igen.
2020. máj. 20. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen nagyon nagy mellébeszélés ez, főleg hogy ilyen korban én szégyellném, ha még anyámékkal laknék. Szeretem őket, de felnőtt emberek vagytok, és ez a szülőkhöz való alkalmazkodás nálunk nekem nagyon kínos lenne, nem tudnám elviselni.
2020. máj. 20. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!