Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy párkapcsolatban élő felnőtt férfinek a kutya az első helyen?
Itt a fórumon már több kérdést is olvastam ebben a témában, de kíváncsi vagyok a véleményetekre az én sztorim kapcsán is.
A vőlegényemnek van egy szobacirkája, amit anno ajándékba vett valakinek, aztán a végén ott maradt nála, mert nem akarta elpasszolni. Így telt el kb. 6 év csak a kutyával, majd jöttem én az "életükbe". Mikor odaköltöztem, akkor tapasztaltam, hogy itt nem a pasim a főnök, hanem a kutya! Kb. mindehova beengedte, mindenhova felmehetett. Ha bepisilt a fürdőszobába, az sem volt gond, kimosta a szőnyeget és minden ment tovább. Leárazott sushi-val és hasonlókkal etette, mondván, egy élete van. Úgy kezelte és kezeli, mintha a gyereke lenne, ami abszurd szerintem. Szerencsére elköltöztünk egy nagyobb lakásba, és most én parancsolok a kis dögnek, nem járhat be sehova és kint alszik az előtérben. Ha erősebben rászólok, hogy ugyan menjen már ki a nappaliból, a barátom rosszallását fejezi ki és folyamatos a feszültség köztünk, mert nem bájolgok a kutyájával. Úgy érzem magam, mintha nekik lenne egy évek alatt kialakult kis életük, napi rutin, én meg ebbe bezavarok. Volt olyan, hogy a kutyát levitte sétálni fél órára, de rám már nem jutott ideje ...
Mit tehetnék szakításon kívül? Próbáltam ezerszer beszélni vele, de mindig hatalmas veszekedés a vége.
Előbb utóbb te repülsz onnan remélem...szánalmas vagy.
N27
11.
Ja, mert az sokkal dicsőségesebb, mikor a kis szar panelba/bérlakásba vállal valaki kutyát.
Amúgy meg a macska nem döglik meg, a mi macskánk kint is lakott és bent, mikor hogy volt kedve. De mindig kiment mászkálni a kertbe meg ilyesmik, egy idő után bent tűrhetetlen viselkedése volt, ha nem mehetett ki.
A kinti macskak atlageletkora 5 ev, a lakasban tartott macskake pedig 15. Nyilvan a kinti macskak nem azert elnek atlagban 5 evig, mert a friss levegotol gyorsabban oregszenek a sejtjeik :) Halalosan lenyegtelen, hogy a te kinti macskad 38 evig elt, a temetesen pedig reszt vett mind az ot, szinten 38 eves, kinti cica tesoja, meg persze a 30 eves gyerekei is es tarsai...
A kinti macskak kb 90%-a nem termeszetes halalt hal, ez teny.
Mindenki megnyugodhat, nagyon is jól van a szobacirka.
Már bocsánat, de hol a fenébe kellene tartani egy koszos-büdös állatot, talán az ágyamban?!
Hát téged kibacnálak a pajtába előbb mint a kutyám!
Nekem is van bennt egy Pincsi meg egy Német juhász (igaz okosak és az ágyra nem jöhetnek fel). Ha a párom azt mondaná, hogy nem jöhet be repülne az biztos.
Látszik a természeteded, hogy egy buta, dirigalo emberke vagy! A párodnak csak megjön az esze, aztán repülsz!
Mégis mi a fenének jöttél vele ősze, ha zavar a kutya??
Idióta!
N27
14.
De azok balfék macskák, egy gyáva macska sokáig él, nem rohan ki az útra, nem áll neki random verekedni, meg ilyesmik. Amúgy nála "kint" az egyenlő a terasszal és a hátsó kerttel ahol kb. semmi veszélyes nem les rá, inkább ő maga a veszélyforrás a madarak és rágcsálók számára. A teraszon van házikója, nyári házikója, fotelja, ágya, párnája, asztala, igazából minden szar ami ottvan az az "övé", szeret ott napozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!