Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm kérdezget, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kérdezget, hogy hány lánnyal voltam eddig. Mit mondjak?

Figyelt kérdés
Kicsit idősebb vagyok a barátnőmnél, és neki én vagyok az első. Folyton kérdezgeti mostanában, hogy hány lánnyal volt eddig szexuális kapcsolatom? Szerintetek miért érdekli? Mit mondjak?
2010. júl. 30. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se mondj neki 4-5-nél nagyobb számot, főleg ne, ha 20 fölötti!

Egy kicsit önbizalom hiányos, mindenképpen dicsérd és ne említsd neki az előző lányokat!

2010. júl. 30. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekelne, hogy legyen mihez viszonyítanom.

Elég undorító még a gondolat is, hogy előttem még 20 p*csában járt az a farok amit most nekem szán :S

Ki tudja miféle herpeszes volt valamelyik... :D

Ha jót akarsz magadnak hazudj kevesebbet, mert ez sok.

Nem szedtél össze semmi betegséget eddig? :)

2010. júl. 30. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyeneket nem akarok tudni,és a barátom sem rólam!Mindkettőnknek szerintem rosszul esne:S hülye aki ilyet kérdez.23N
2010. júl. 30. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőm már nem lenne szűz, akkor engemis érdekelne, hogy hány pasival volt, de ha te 20 felett sunáztál már, akkor szerintem mondj 4-et, és h mindet szeretted meg ilyenek :D

17F

2010. júl. 30. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem elmondta barátom. De hazudott. Sokkal rosszabbul esett. (elszólta magát egyszer)
2010. júl. 30. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért kéne hazudnod? Milyen kapcsolat az, ahol már egyből hazugsággal indítanak. Mondd meg nyugodtan az igazat. Én is megkérdeztem a páromat hogy hány lánnyal volt összesen, mondott valami 8-at, de engem az se zavart volna ha 20-at mond. Egyszerű kíváncsiságból kérdeztem. Én lány létemre elmondtam a páromnak hogy 15 pasival voltam előtte, és még örült is neki :) Szerintem ne hazudj! Egy életen át biztos hogy nem tudod eltitkolni, és ki fog derülni, de akkor éghet a fejed hogy hazudtál.
2010. júl. 30. 20:21
 17/17 anonim válasza:
Lány vagyok. Én is meg szoktam kérdezni. Szeretek tisztában lenni a dolgokkal, ez olyan kíváncsiság...vagy nem is tudom. Legyél őszinte, viszont lehet hogy utána a barátnőd kicsit furcsa lesz. Te vagy neki az első, ő máshogy éli meg ezeket a dolgokat. Biztos, hogy kicsit rosszul fog esni neki, ha elmondod, hogy sok csaj volt előtte. Lehet majd még kérdezősködik párat, de aztán majd feldolgozza és legalább tisztáztátok a dolgot.
2010. júl. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!