Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással beszéli ki a szexuális életet?

Az attól függ hogy mi az oka. Nem,egyáltalán nem örülnék neki. De..gondolkodnék azon hogy nem e én vagyok az oka,hogy erről nem tudunk beszélni, illetve a másik ok, hogy ez egy olyan téma, ami sok párkapcsolatban okoz nehézséget.
Próbálnék nyitni felé..ha úgy látom hogy elutasító, akkor megkérdezném az okokat hogy ez mással miért megy könnyebben. Ha ezután nincs megoldás akkor az már nem rajtam múlt

Ez a "lánybarátnő" kategória, ismerős...
Egyértelmű, hogy veled kéne megbeszélnie ezeket a dolgokat, de vannak olyan pasik, akiknek szüksége van arra, hogy legyen egy ellenkező nemű barát, akivel ki tudja beszélni a párkapcsolatát minden téren.
Szerintem ez nem normális és megértem, hogy neked sem esik jól, ha gondja van, akkor a másikkal kéne megbeszélnie. Egyébként ideális esetben egy kapcsolatban a másik fél a legjobb barát is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!