Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy dolgot változtathatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy dolgot változtathatnál párodon, mi lenne az? (nem külsőre)

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem :) Mi két éve vagyunk együtt, amit én változtatnék, hogy ne legyen ekkora megfelelési kényszere mindenki irányába...

Légyszi a "semmit, így tökéletes blabla" szintű kommenteket mellőzzük, nyilván én se akarom megváltoztatni, ez csak egy elméleti kérdés. Lehetnek akár apró hülyeségek is, én pl a horkolását is biztos megváltoztatnám, mert néha embertelen hangos :D

22L

2020. máj. 25. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hogy éjszaka alvás közben bújjon hozzám, ill. viselje el, hogy én hozzá bújok. Mindig azt mondja, melegítem, és úgy nem tud aludni :(

Mivel a férfiak valamivel alacsonyabb hőmérsékletet kedvelik mint a nők (biosz, nézz utána), így nem meglepő, amit mond. Én is kb fél méterre aludtam a barátnőimtől mindig.

2020. máj. 25. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeressen nyalni és legyen picit hangosabb szex közben :D

Szerencsére egyébként a szexuális életünk remek, mennyiségre is megfelelő, de az orális szexet annyira nem preferálja. Azért néha így is van, de ha kifejezetten szeretne csinálni, az remek lenne. Plusz néha nehezen döntöm el, hogy jó-e, amit csinálok, mert elég halkan élvez.

2020. máj. 25. 20:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ne csak képzeletbeli legyen... :)
2020. máj. 25. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jól esne ha többet bújna, akár alvásnál. Nem olyan bújós típus, mint én, sajnos :)
2020. máj. 25. 23:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mutassa ki szeret.
2020. máj. 26. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Legyen az ágyban vadabb és változatosabb.
2020. máj. 27. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!