Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy dolgot változtathatnál párodon, mi lenne az? (nem külsőre)
Csak kíváncsiságból kérdezem :) Mi két éve vagyunk együtt, amit én változtatnék, hogy ne legyen ekkora megfelelési kényszere mindenki irányába...
Légyszi a "semmit, így tökéletes blabla" szintű kommenteket mellőzzük, nyilván én se akarom megváltoztatni, ez csak egy elméleti kérdés. Lehetnek akár apró hülyeségek is, én pl a horkolását is biztos megváltoztatnám, mert néha embertelen hangos :D
22L
Ugyanezt tudom írni, mint te, kedves kérdező. Szeretem a párom, ebben az időszakban a horkolása kikészít. Kicsit szétszórt, egy időben annyira nem emlékezett, hogy mit mondtam, hogy azt állította, hogy én ilyet nem mondtam... Karantén alatt ezek elmúltak, és most csak a horkolás van.
26F, 24N
Horkolást befejezhetné.
De ami mégjobb lenne, ha gondolatolvasó lenne.
Azt változatnam, hogy úgy kivanjon, hogy szinte állandóan szeretkezni akarjon velem.
Sajnos most nagyon kevés nekem az, ami van.
Miért lettem lepontozva?
Az en párom rendesen mos fogat, bújik is, nincs megfelelési kényszere és soha bem horkol. Nekem a több intimitás hianyzik. Ez is ugyanolyan jó válasz, mint az osszes tobbi.
#8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!