Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy dolgot változtathatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy dolgot változtathatnál párodon, mi lenne az? (nem külsőre)

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem :) Mi két éve vagyunk együtt, amit én változtatnék, hogy ne legyen ekkora megfelelési kényszere mindenki irányába...

Légyszi a "semmit, így tökéletes blabla" szintű kommenteket mellőzzük, nyilván én se akarom megváltoztatni, ez csak egy elméleti kérdés. Lehetnek akár apró hülyeségek is, én pl a horkolását is biztos megváltoztatnám, mert néha embertelen hangos :D

22L

2020. máj. 25. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2020. máj. 25. 15:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a megfelelési kényszerét változtatnám meg elsősorban.
2020. máj. 25. 15:51
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanezt tudom írni, mint te, kedves kérdező. Szeretem a párom, ebben az időszakban a horkolása kikészít. Kicsit szétszórt, egy időben annyira nem emlékezett, hogy mit mondtam, hogy azt állította, hogy én ilyet nem mondtam... Karantén alatt ezek elmúltak, és most csak a horkolás van.

26F, 24N

2020. máj. 25. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne csak lezavarja,hanem szeretkezzünk hosszan...
2020. máj. 25. 15:52
 5/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Horkolást befejezhetné.

De ami mégjobb lenne, ha gondolatolvasó lenne.

2020. máj. 25. 16:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mosson fogat napi 2x
2020. máj. 25. 16:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy par mind igazabol rossz szokas amin remelem valtoztat idovel de aki belso dolog az szinten a megfelelesi kenyszer lenne
2020. máj. 25. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Azt változatnam, hogy úgy kivanjon, hogy szinte állandóan szeretkezni akarjon velem.

Sajnos most nagyon kevés nekem az, ami van.

2020. máj. 25. 17:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy éjszaka alvás közben bújjon hozzám, ill. viselje el, hogy én hozzá bújok. Mindig azt mondja, melegítem, és úgy nem tud aludni :(
2020. máj. 25. 18:33
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Miért lettem lepontozva?

Az en párom rendesen mos fogat, bújik is, nincs megfelelési kényszere és soha bem horkol. Nekem a több intimitás hianyzik. Ez is ugyanolyan jó válasz, mint az osszes tobbi.

#8-as voltam

2020. máj. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!