Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rendetlen a barátnőm? Hogyan változtathatnám meg?
Maga után sokszor nem dobja ki a szemetet. Ma pl. két üres ásványvizes flakont hagyott az ágyban és egy üres chipses zacskót. Megeszik valamit és a csomagolását ledobja, én meg ki szoktam utána dobni mert engem zavar, még sem csövesek vagyunk, hogy szemétben járjunk bokáig.
Most lett elegem, nem vagyok a cselédje, hogy utána pakoljak. Veszekedések lettek ebből mindig, de 1-2 napig rendet tart ha veszekszem vele utána kezdi elölről.Mi a megoldás?
Huha. két üres ásványvizes flakon ott marad. Képzeld én is van, hogy az ágy mellett hagyom őket, és később dobom ki. Az üres chipses zacskót meg van, hogy az asztalon hagyom.
Azért az erős túlzás, hogy szerinted aki ilyen az csöves. Te egyszerűen rendmániás vagy, a barátnőd pedig nem.
Keress mást, mert egyikőtöknek se kell megváltozni.
Megérdemlitek egymást, komolyan. Ő nem tud egy picit figyelni magára néha, te meg ordibálsz vele, és veszekedtek. 2 pulya. A felnőttek ezt megbeszélnék.
Az én férjem is hanyag volt, mert nem úgy nevelték, apukájával nőtt fel aki kicsit furi ember....
Aztán most meg megtanult figyelni egy alap rendre és tisztaságra.
Legalább jó mellei vannak?
Ez csak akkor ééri meg, ha veszettül csinos. De akkor is csak ideig-óráig.
Mindenki válaszolt a kérdésre.
De abból ahogy reagálsz, le is jön milyen ember vagy te.
Nem gondolod, hogy le kéne ülni normálisan megbeszélni?? A barátnőd is rögtön idiótázod??
Mindenkinek más az értékrendje te puha elmélyű. Azért mert te a nagyobb rendet szereted, nem rosszabb az, aki kevésbé olyan. Én szeretek ágyban enni, bekapcsolok valami filmet, magam elé kapok tálcát a vacsorámmal, és elvagyok.
Ennyi a véleményem.
Kedved kérdező : Sehogy sem változtathatod meg. Vannak rendetlen emberek, és vannak akik a rendet szeretik. Nem passzoltok, jobb ha ezt minél előbb elfogadod.
Megértelek, tudom milyen ez, 10 évig éltem ilyen nővel, és vártam hogy megváltozik. Ugyan ez volt nálunk is, veszekedések, kiakadás, beszélgetés, szándék hogy megváltozik megvolt de mégsem tudott...
Pár napig "rend" volt amit én csináltam legtöbbször, aztán ugyanúgy szart bele...
Türemes ember vagyok elviseltem tíz évig, de egyszer betelt a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!