Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Megismerkedtem egy férfivel néhány hete. Egyelőre háromszor találkoztunk élőben is, nagyon jól alakulnak a dolgok, megvan az intellektuális és a fizikai kémia is.
Viszont még pénteken a semmiből bevallotta, hogy az exével lakik még együtt. A járvány miatt mindkettejük fizetése lecsökkent, így nem tudtak különköltözni. Bízik benne, hogy a korlátozások feloldásával ez megszűnik.
Be kell valljam, nagyon rosszul érint a helyzet. Már jártam pórul az életből ki nem zárt exbarátnőkkel (megcsaltak 2x is volt nővel), úgyhogy most eléggé el vagyok kenődve és nem tudom, adjak-e egyáltalán esélyt ennek az egésznek?
Díjazom, hogy magától elmondta és láttam, hogy próbálja megértetni, hogy én érdeklem, de most eléggé megzuhantam.
Ti mit tanácsoltok?
11
Korrekt vagy és szerencsés is egyben.
Ekkora bizalmat nehéz egy újonnan megismert embernek szavazni. Örülök, hogy neked jól alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!