Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, illetve a párotok milyen gyakran jártok haza a szüleitekhez?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire messze laknak? A párom kéthetente általában hazajár 200 km-re az anyukájához, és ott tölti az egész hétvégét, ami nekem kicsit sűrű...Mondtam neki, hogy legalább 3-4 hetet bírjon ki, hogy mi is tudjunk egymással minőségi időt tölteni és ne az legyen, hogy egyenlően elosztva egy hétvége velem (amit általában nem teljesen velem tölt, mert a haverokat is erre a hétvégére intézi), egy hétvége az anyukájával, de ezen kiakadt, hogy ő mennyire szeret ott lenni és ne akarjam őt korlátozni... Szerintetek mennyi a normális? Az én szüleim is ilyen távolságban laknak, ugyanabban a városban, ahol az ő anyukája, de én kb. 1-2 havonta szoktam menni, mert van saját életem...2020. máj. 24. 12:08
11/14 anonim válasza:
Szerintem is sok. A férjem havi 1 hétvégére látogatott haza, egy idő után már együtt mentünk, még később a gyerekekkel.
12/14 anonim válasza:
Negyedévente nagyjából, tehát karácsony, húsvét, anyáknapja, vakáció.
13/14 Sunshinedoll válasza:
Hetente-kéthetente megyünk együtt az én szüleimhez, az ő családja 4000 km-re lakik, ő kb. félévente megy haza 3-4 hétre kb.
14/14 anonim válasza:
A szüleim elváltak, mindketten 100+ km-re laknak tőlünk. Apámékhoz évente 2 alkalommal megyünk, néhány órára, anyámékhoz 2-3 havonta,1-másfél napra. A férjemnek már nem élnek a szülei, a testvéreihez kb. 2-3 havonta, mint anyámékhoz, legtöbbször egy napra, évente egyszer alszunk az egyik testvérénél. Ők is 100 km-nél messzebb laknak tőlünk. Külön nem szoktunk rokonlátogatni. Én egyszer voltam 3 napot anyáméknál, amikor a férjem külföldön volt munkaügyben, egyszer apáméknál, amikor ő dolgozott hétvégén, de második nap ő is jött. Családi eseményre is mentem már egyedül, mert ő dolgozott, aznap késő délután utánam jött, mikor végzett. Illetve ő is ment nélkülem 2x családi eseményre, mikor dolgoztam, ill. mikor beteg voltam, aznap jött is haza. Nem igényeltem felügyeletet, de nem voltam elég jól, hogy utazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!