Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mennyi ismeretség után vittétek haza az első párotokat, bemutatni a szüleiteknek?
Én fél éve jöttem össze az első barátnőmmel.Három hét múlva vittem haza,akkor bemutattam és este nálam dugtunk.Szóval nem igazán azért vittem haza,hogy bemutassam.
20f
Az egyéjszakás mióta számít barátnőnek?:D
Egyébként a legelső páromat én 14 évesen hoztam haza - nyilván abból állt a kapcsolatunk, hogy mozizunk, fagyizunk, meg kézen fogva sétálunk, de mindenképpen be kellett mutatnom a szüleimnek, hogy ne féltsenek.
Én fél év után... :)
1-es, szerintem a kérdésre válaszoltál, de ki volt kíváncsi arra hogy a bemutatás után mit és hogyan tettetek-vettetek? :P Valószínű hogy ha az egyik ottmarad a másiknál, akkor történik is valami... ;)
3.
Azért írtam le mert konkrétan nem azért vittem haza,hogy bemutassam.Az csak járulékos dolog volt :D
Az első 2 barátomról nem is tudott senki a családomból. A másik 3-ról tudtak, de nem mutattam be egyiket sem.
Csak a 6. barátomat hoztam el, 5 hónap kapcsolat után. Ő már 2 éve a férjem is:)
Nem láttam értelmét minden pasit bemutatni, minek?
Csak azt mutattam be, akit fontosnak tartottam:) és éreztem hogy vele végleges a kapcsolat.
Anyám tizenéves koromban azt mondta, pasit csak az esküvőn akar megismerni.
Ehhez képest már 2 hónap után rágta a fülem, hogy meg akarja ismerni a férjem:) Miután megtudta hogy megkérte a kezem.:) Mert mikor a gyűrűt mutattam neki, akkor az számára nem volt egyértelmű a lánykérésre....
Csak akkoriban házfelújításban voltunk, és a kupiba nem akartam idehozni a párom, úgyhogy azért jött csak 5 hónap után.
27/N
5. vagyok
csak a második barátom volt kicsit hosszabbnak mondható kapcsolat (10) hónap. Róla ugye nem tudtak itthon. Megmondtam neki, hogy nem akarom hogy tudják, hogy van valakim. Amúgy sose kérdezték, fiúzok e meg ilyesmi, szóval gondoltam nem is érdekli őket.
Őt nem zavarta. Mármint megértette.
A többiekkel meg nem volt komoly kapcsolat, így a bemutatás szóba se került.
5.voltam
Az első barátnőmet nem mutattam be a szüleimnek, bár anyukám találkozott vele egyszer amikor az utcán sétáltunk de soha nem vittem haza, nem volt túl hosszú a kapcsolat.
A mostani barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt. A megismerkedésünk után 1 hónappal később jöttünk össze, a 4. randinkon. Először én mentem át hozzájuk mert ő külön lakrészben lakott de azon a napon megismertem anyukáját meg a testévérét is.
Utána pedig én vittem haza akkor hozzám hívtam meg nálunk volt a randi, közös filmezés aztán egy kis együttlét. De mivel a szüleim otthon voltak így illő volt bemutatnom a barátnőmet :) A barátnőm is örült hogy megismerte a családomat. De hivatalosan egy családi összejövetelen mutattam be a barátnőmet akkor ismerte meg a nővérem, a sógorom, meg pár család barátunk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!