Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet olyan pasival tervezni, aki kijelenti, hogy soha nem akar hosszú ideig messze lakni a szüleitől?
Elmondása alapján fél-háromnegyed óra az a maximális távolság, amire huzamosabb ideig a szüleitől költözne.
Az ok: nem akarja őket magukra hagyni sem most, sem idős korukra.
Ismerem őket, egyáltalán nem magányosak, remekül elvannak, úgyhogy ezt az indokot nem értem.
Attól félek, ha összeköltöznék a fiúval, minden apró-cseprő dologért visszarohanna a szüleihez.
Illetve lehet hogy önző dolog, és megértem, hogy lesz aki majd kiakad, de nem szeretném majd a negyvenes-ötvenes éveimet azzal tölteni, hogy a hozzánk költöztetett szülőket ápoljam és gondozzam, ugyanis erről is esett szó, hogy ő magához venné őket.
Szerintetek hagyjam ezt a kapcsolatot, vagy legyek optimistább?
Inkább hagyd beken a párod.
Ne legyen már egy ilyen boszmevel mint te....
Jobbat érdemel nálad.
Az hogy te leszarod a szüleid az vagy azért vagy mer nyomorek vagy
Vagy azért mert veled is úgy bántak a szülők hogy inkább nem foglalkozol velük
De csak mondom vannak osszetarto szerető családok a mai világba is
És lehetsz te milliomos vagy nagyon dögös akkor se fogod szetrobbantani őket soha az életbe!!! Egy igazi osszetarto családot, ahol szeretet van, nem lehet!
Majdnem úgy jön le hogy féltékeny vagy a szüleire.
Rohadt gáz vagy 😂
Engem zavarna, de nem a szülei miatt. Elég unalmasnak tűnik, hogy nem akar pl. sosem külföldön élni, vagy csak messze valahol egy időre dolgozni.
Úgy egyáltalán, hogy ugyanott ugyanazon a kis helyen akarja az egész életét leélni, még Mo.-n belül se nagyon mozdulna.
Egyébként a te problémádat könnyű megállapítani. Ha most is napi szinten hívja az anyukáját, akkor tényleg tapadni fog rájuk mint egy pióca, de ha nem, akkor nem lesz gáz.
"hozzánk költöztetett szülőket ápoljam és gondozzam, ugyanis erről is esett szó, hogy ő magához venné őket"
Gáz vagy sem, de ezt a mondatod viszont teljesen megértem, nem álszenteskedek. Nem véletlen vannak azok az anyós viccek, valljuk be :D
Mindenesetre a találkozók, egy kis gondoskodás, anyagi segítség stb nem lehet károdra, ne korlátozd be a párod, sokat fog jelenteni neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!