Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kiheverni egy felbontott eljegyzést,hosszú kapcsolatot?L

Figyelt kérdés

A barátomnak előttem egy igen komoly kapcsolata volt és sajnos nem várt szinte semmit a szakítás után ,hanem rögtön megkeresett engem és pár hét udvarlás után és biznyogatások után,hogy ő bizony készen áll egy új kapcsoaltra összejöttem vele.

Viszont ennek már 4 hónapja és mai napig látom,érzem rajta és ő is mondja,hogy bizony dühös magára,mert érzi hogy még mindig gyászolja a múltat és hogy hiába szeretem iszonyatosan őt ő ezt nem tudja úgy visoznozni. Tudja,hogy ő is szeret engem ,de sokszor az emlékei visszatartják és kihatással van rá.

Sajno nagyon durván érzem én is,hogy sokszor olyan hideg velem,és nagyon zavar,mert tőlem rengeteg szeretet kap és ő is nagyon akart engem. Azt mondja jó lett volna ,ha x hónapig nincs senkije,de engem sem akart elszalsztani.

Félek ettől az egésztől ,hogy egyáltalán valaha túl teszi magát ezen? Hogyha most nem szeret úgy önfeldeten pont az elején amikor én is odáig vagoyk érte akkor valaha fog? Mi van ha rájön,hogy én nem vagyok olyan jó? Mi van ha én ne mtudom felülírni azokat a régi dolgokat?

Másrészről meg annyria bántó számomra,hogy én ott vagyok a jelenben neki teljes egészemben és akkor ő próbál elkerülni kicsit...

Elvileg ő dobta az exét ,mert a lány nem volt belé szerelmes egyáltalán.

Valakinek ezzel kapcsoaltban tapasztalat,tanács?? Megéri küdzeni és várni?? Kezdek belefáradni és egyre kellemetlenebb és rosszabb érzés,hogy az esetek nagy részében hideg velem.

2020. máj. 20. 11:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tegnap is a semmin vitatkozott velem,teljesen értelmetlen dolgon.Nagyon lekezelő mostanásg velem...hát ha mást nem ezt is megtanultam ,hogy ne kezdj olyan emberrel akinek most lett vége egy hosszú kapcsolatának..:)
2020. máj. 22. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!