Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti kiakadtatok volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kiakadtatok volna?

Figyelt kérdés

Van két csatorna amit követek youtubeon. Az utolsó két témájukhoz hozzá is szóltam pedig soha nem szoktam.. Mindkettő a nők és testsúly illetve előnyös öltözködésről szólt. De csak általános véleményt írtam nem személyeskedőt.

Előzménye a dolognak hogy barátnőmön van egy kis plussz kg. Az orvos is megmondta h figyeljen oda rá. Fájnak a lábai a forgója; sokszor úgy megy mint egy 100éves.. 3évvel ezelőtt vékony volt ami jót tett neki de ez csak kb évig tartott..Én már feladtam a noszogatást hogy csináljon vlmit mert se ereje se állóképessége de pláne hogy tünetei vannak..

Teljesen kiakadt hogy ennyire utálom hogy kövér mert látta a hozzászólásaim..

2020. máj. 18. 22:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

Na már megint te. 🤣 Hihetetlen, hogy mèg fèl èv távlatából is így rádismerni. Már remèltem azèrt tűntèl így el, mert vègre szakítottál azzal a szegèny lánnyal, de ezek szerint nem.

Bár a gyakoridba olvasott volna bele, hogy itt mennyit nyavalyogtál már miatta.

Remèlem nem tervezel megint naponta idejönni köpködni a barátnődet, mint règen.

2020. máj. 19. 07:53
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg én is kiakadtam volna, de nem lett volna jogos. Nyilvánvalóan ő is tudja, hogy a túlsúlya rossz hatással van rá, ha orvos is szólt meg te is noszogattad régebben, nyilván ő sem örül neki, hogy ilyen. De lusta tenni ellene, és egyszerűbb mindenféle hülye indokokkal élni, hogy vékonyan nem érezte jól magát a bőrében meg hasonló butaságok. Az igazság márpedig néha fájdalmas, ezzel szembesülni, főleg az általad szeretett személyektől kifejezetten rossz érzés. De azzal nem teszel neki jót, hosszú távon legalábbis biztosan, ha nem jelzed felé, hogy ez amúgy téged is zavar. Szép dolog, hogy mellette állsz ilyenkor is, de azért van határ támogató kapcsolat és mártíromság között.
2020. máj. 19. 08:13
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Na és mennyit hízott két év alatt? Magassága, súlya? Én azért hiszem el nehezen, mert rajtam 20 kiló volt nemrég (sőt 25, mert hússzal csak a magasság -100 lett volna meg) de én ezzel rendszeresen sportoltam, és vannak vékony, edzetlen emberek akik ugyanúgy kifulladnak hegymenettől, lépcsőzéstől stb. Bicózni meg a 80 kilós mama is tud.
2020. máj. 19. 08:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem is a kifulladás mint olyan a fő ok..
2020. máj. 19. 09:07
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Szóval mennyi a magassága, súlya?
2020. máj. 19. 09:09
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:

B-szogatás helyett hatékonyabb, ha együtt mentek el edzeni vagy egészségeset főzöl neki. Senki nem szereti, ha b-sztatják, mert személyesen veszi és rosszul esik neki. Mindenkinek rosszul esne, ha a párja rászólna, hogy hát drágám, igazán lefogyhatnál. Itt nem arról van szó, hogy fáj az igazság, hanem arról, hogy a partner nem képes ennél mélyebb és tartalmasabb kommunikációra.

Ha pedig lusta és gyenge, ennek ellenére ő így jól érzi magát, akkor azt neked el kell fogadni. Az ő egészsége nem a te felelősséged. Ami őt nem zavarja, te akár fejre is állhatsz, nem fog változni. Ha úgy érzed, hogy a közös programok és közös élmények csappantak meg amiatt, hogy ő ellustult, vagy nem szívesen mozog, az mondjuk már egy komolyabb probléma mint az, hogy már nem olyan csinos, mint volt.

2020. máj. 19. 11:45
 17/24 A kérdező kommentje:

Nyilván az ő egészsége, de amikor már kb 5perc és kifullad..

Alacsony és 72kg, a testtömeg index alapján túlsúlyos, az ideális olyan 56kg. Volt is ennyi akkor mindenki látta a + változást. Nem azt mondom hogy szétfolyik meg nincs ennél rosszabb..

2020. máj. 19. 12:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány centi magas? A 165 és a 150 is alacsony, de testsúlyban 15 kiló lehet a különbség amivel ugyan úgy néznek ki.
2020. máj. 19. 12:39
 19/24 A kérdező kommentje:
148cm magas.
2020. máj. 19. 13:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat érzékeny tema, de sajnos nekem is volt benne részem. Volegenyemmel 2,5 éve vagyunk együtt. Amikor 3 éve megismert heti háromszor jártam edzeni plusz normális kaja. Tok jól néztem ki, az onbizalmam az egekben volt. Aztán össze jöttünk és szépen lassan kezdtem elhagyni magam...azelőtt se voltam nadszal de formás és jól ereztem magam a bőrömben. Sokszor mondta h edzunk együtt, kezdjük el stb én lusta és motivalatlan maradtam míg odáig fajult h alig szexeltunk. Most egy 3 hónapja kaptam észhez, hogy tulajdonképpen a lustulas és zabálás fontosabb mint életem szerelme, ráadásul Én is ku**a szarul ereztem magam a bőrömben...nagyon haragszom magamra, hogy elhagytam magam és igenis nem lehet mindenre rafogni, hogy ha szeret akkor elfogad bárhogy. Végre érzem a flow-t a változásra, edzek és már érzem a változást. Köztünk is és magammal is.

Szóval amíg ő nem jut el erre a pontra, szerintem addig felesleges noszogatni.

2020. máj. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!