Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kiakadtatok volna?
Van két csatorna amit követek youtubeon. Az utolsó két témájukhoz hozzá is szóltam pedig soha nem szoktam.. Mindkettő a nők és testsúly illetve előnyös öltözködésről szólt. De csak általános véleményt írtam nem személyeskedőt.
Előzménye a dolognak hogy barátnőmön van egy kis plussz kg. Az orvos is megmondta h figyeljen oda rá. Fájnak a lábai a forgója; sokszor úgy megy mint egy 100éves.. 3évvel ezelőtt vékony volt ami jót tett neki de ez csak kb évig tartott..Én már feladtam a noszogatást hogy csináljon vlmit mert se ereje se állóképessége de pláne hogy tünetei vannak..
Teljesen kiakadt hogy ennyire utálom hogy kövér mert látta a hozzászólásaim..
Ugyanmar ne vicceljünk...a csaj pontosan tudja hogy igazad van és az igazság sokszor fáj. Pláne ha a pasidtól hallod akinek elvileg tetszened kéne. Ugyan nem írod hogy ne tetszene de érezhetően zavar a dolog.
Érthető ha szarul esik neki, de azért fáj neki ennyire mert tudja hogy igazad van.
#6: Pont, hogy annál inkább kell nyomni, hogy fogyjon le, mert nem akarja az ember, hogy a szerelme szenvedjen.
Úgy teszel mintha ez egy jó dolog lenne. Fogadd el, mert ő most ilyen. Hát még mit nem. Fogadjam el, hogy rövid időn belül az ízületei feladják a harcot, a vércukra egekbe szökik és a szíve megadja magát?
Nem híres youtuberről van szó.
Csak bánt hogy nem képes felfogni hogy ez nem jó pláne az orvos is szólt. Ő letudja annyival hogy ilyen a genetikája meg hogy amikor vékony volt akkor nem érezte jól magát a bőrében. Akkor lehetett vele sétálni bicózni stb most meg..
Vas.is azt mondta unatkozik, mondtam kimentünk a jó levegőre röpizni gyereklabdával, tartott 5percig! ő nem futott a labda után stb..amúgy pihenős nap volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!