Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem ő lesz a férjem, mégsem?
Figyelt kérdés
Voltál már úgy, hogy megingathatatlanul biztos voltál abban, hogy az lesz a férjed, akivel akkor együtt voltál? Hogy élted meg, hogyan dolgoztad fel, hogy végül mégsem így lett?2020. máj. 16. 19:14
1/3 anonim 

válasza:

Ez olyan, mint a gyász, mert tulajdonképpen elveszítesz valakit, akit szerettél. Én megszakítottam minden kapcsolatot vele és szó szerint a gyász lépésein mentem keresztül.
Adj magadnak időt, beszéld ki magadból (a fájdalmaid, a jó dolgokat is). Keress új hobbit, találd meg magad újból, hogy ki is vagy egyedül, hiszen egyedül is értékes vagy 😊
2/3 anonim 

válasza:

Van még rajta kívül ebben az országban sok nőtlen férfi. Rázd le magadról az exedet, mint kutya a vizet. Likvidálj mindent, ami rá emlékeztet, aztán kezdjél el vadászni a férfiakra.
3/3 anonim 

válasza:

Ki megy bele olyan kapcsolatba ahol nem ezt érzi? Nyilván mindenki olyannal jön össze akivel le tudná élni az életét.
De félre kell tenni a naivitást. Amíg nem töltöttél éveket együtt valakivel, nem ismerted meg teljesen addig felesleges álomvilágban élni. Ezért nem kell beleélni magad egy fél éves jérogatásban, hogy megtaláltad a tökéletes embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!