Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyit híztatok a karantén alatt és ezt, hogy fogadta a párotok ?Őszinte válaszokat várok. (42 F).
en inkabb fogytam, par kilot. mondjuk ram fert, meg a nyaron folytatni akarom, de egyelore csak a kajara tudok odafigyelni, edzeni nem tudtam mert orvosin egesz nap tanultam a szigorlataimra, most fogok allamvizsgazni.
de eleg szanalmas, h rogton ugrasz h vki hízott vmennyit bikini szezon elott.. milyen bikini szezon amugy is, kb semmi rendezveny nem lesz a nyaron es strand se.
ne magadbol indulj ki, es az h 1 db ismerosod hizott sem egy reprezentativ pelda. lol.
Fogytam a rendszeres mozgásnak és a szaunázásnak köszönhetően.
Ha kérdezed hova jártam, van itthon szaunám.
Szóval nem jött be a rosszindulatú kérdésed.
Híztam 3 kilót végre jól éreztem magam(kileptem egy rossz kapcsolatbol) és össze vissza zabaltam,filmeztem, nem mozogtam semmit.
Mikor pár éve szakítottam vele már egyszer akkor enni se bírtam, hasmenesem volt a stressztől. Ha ettem is egyből mentem wcre gyomorideg miatt.
Szóval engem most egyáltalán nem érdekel, hogy híztam.
Csak az hogy végre boldog vagyok mer nem keseríti többet az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!