Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exe jobb csaj nálam, hogyan körözhetném le?

Figyelt kérdés

A párom ex barátnője nagyon bomba csak, szőke és nagyon csinos.

Belevagyok teljesen betegedve, régen szép lánynak gondoltam magam de amióta ismerem ezt a lányt teljesen nulla az önbecsülésem. Rá akarok hasonlítani, mert szebbnek látom magamnál. Folyton brutál csinosan néz ki mert bankban dolgozik. Nekem a munkám nem igényli a csinos ruhákat de azért én is felveszem a szoknyát és magassarkút pedig én ápolónő vagyok. Figyelek magamra és a bőrömre is. Két év van köztünk az exével a lány annyival fiatalabb nálam. A párom soha nem beszél róla én viszont mindig elmondom az aggályaimat és, hogy mennyire nincs önbizalmam a lány miatt. Ilyenkor elmondja, hogy a nyomomba sem ér és, hogy ha ő kellene neki vele lenne. A nap sok percében ezen emésztem magam. Szeretném én is kiszőkíteni a hajam..

Egyébként az alakom ami talán nekem jobb, esetleg ha arra többet edzenék az segítene vajon? Szeretném már jó csajnak érezni magam újra

2020. máj. 14. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel ha szép az exe?

Lehet annál inkább trehány, igénytelen, nem törődöm ember.

Az is lehet eddig csak sminkbe láttad.. Lehet jobb is.

2020. máj. 15. 14:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Másnak nagyon jó lelki tanácsokat tudok adni de magamon nem használ..
2020. máj. 15. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt így folytatnád előbb utóbb a párod meg fogja unni a nyaggatásaid a volt párja miatt. Amúgy úgy beszélsz róla mintha valami hercegné lenne, akit mindenki utánoz. Nekem az a furcsa, hogy gyakorlatilag ebbe a kérdésbe a párodról nem is volt szó, csak a volt párját isteníted, ezen elgondolkoztál már?

Miért tetszik neked annyira a pasid volt barátnője?

Ebbe a kapcsolatban hárman vagytok, és most jelen helyzetben nem a párod gondolatában, hanem a tiédben, és jelenleg a párod a volt barátnője árnyékába él,mert te állandóan csak róla beszélsz, mintha valami istennő lenne, vagy egy olyan hercegnő akinek a viselkedését, ruháit minden nő majmol, és ahogy felvesz valamit neked az kell, barna hajad? Ó, no problém, neki szőke? Akkor neked a szőke kell. Baglyos táskácskával sétál, neked az kell, nem az ami te vagy és ez a necces, pedig egészségügyben nővérként dolgozol bizonyos dolgokat elvileg te is tanultál pszichológiából, és most ha nagyon őszinte akarsz lenni, most egy olyan életet akarnál élni ami nem te vagy. Keresd meg önmagad, mert az az egy hely ahol igazán önmagad lehetsz, mert ezzel a hozzáállással előbb utóbb a társad keres egy olyat aki ténylegesen vele foglalkozik és nem az exeivel.

2020. jún. 4. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még szerencse hogy nem úgy hívják mint téged. Előző voltam. :'D
2020. jún. 4. 18:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Huhh a helyzet az, hogy velem is volt ilyen. Ránéztem még a kapcsolatunk elején a barátom exére facebookon. Emlékszem mennyire lesújtott,hogy mennyivel jobb csaj nálam.. Teljesen magamban kerestem a hibát, hogy a barátom biztos csak szórakozik,hogy ezek után velem van, csináltam kamu instát is,hogy láthassam a csaj képeit, elkezdtem edzeni,én is hasonlítani szerettem volna rá (pedig nem voltam/vagyok csúnya). A barátom ezekről semmit nem tud a mai napig, szerintem kiakadt volna nagyon durván, teljesen betegesen hangzik így leírva is. (Tudtam akkor is,hogy nem normális dolog, de nem tudtam beletörődni.)

Egyébként visszagondolva fogalmam sincs,hogy mikor és hogyan, de szép lassan elhagytam ezeket a gondolatokat, gondolom helyrejöttem lelkileg. Szerintem kb. 1 évig tarthatott.

Sokkal maga biztosabb vagyok azóta, teljesen meg vagyok magammal elégedve, és már ötödik éve leszünk együtt a barátommal. Mondjuk azt hozzátenném,hogy akkor 18 éves voltam, gyerek még szinte.Nem tudom, te hány éves lehetsz.

Ma már biztos nem hatna meg semmilyen ex, akárhogy is néz ki. Rájöttem én is,ahogy előttem írták,hogy nem a külsőségek a fontosak, hanem,hogy a kettőtök kapcsolata milyen, és te magad is érezd jól a bőrödben.

23L

2020. jún. 4. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Belegondoltál, hogy mit szeretnél? Hasonlítani valakihez, akivel a párod korábban szakított! Igazán perspektivikus cél egy párkapcsolatban. ;)

Ezt a fejedben kell átállítani, de úgy nem fog menni, hogy egyszerre csak másképp gondolkodsz. Ahogy Te is felismerted, másokon tudsz segíteni, magadon nem. Ez így működik, mert kívülről minden egyszerűbbnek tűnik, viszont fizikai képtelenség, hogy magunkra kívülről, tárgyilagosan lássunk rá. Ezért van az, hogy ha egy jó pszichológus saját magán akar segíteni, akkor felkeres egy másik pszichológust. Neked is ez lenne a megoldás, mert a szorongásod, félelmeid gyökere nem a külső körülményekben (ex) van, hanem a Te múltbeli élményeidben, amikre valószínűleg nem is emlékszel. És ezek az érzések nemcsak a saját életedre vannak hatással, de a legjobb emberi kapcsolatokat is teljesen aláássák.

2020. jún. 4. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, mert emiatt fogod tönkretenni a kapcsolatotokat.
2020. jún. 4. 23:20
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Te nem vagy 100as
2020. jún. 5. 23:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nyilván észrevettem.
2020. jún. 6. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!