Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe jobb csaj nálam, hogyan körözhetném le?
A párom ex barátnője nagyon bomba csak, szőke és nagyon csinos.
Belevagyok teljesen betegedve, régen szép lánynak gondoltam magam de amióta ismerem ezt a lányt teljesen nulla az önbecsülésem. Rá akarok hasonlítani, mert szebbnek látom magamnál. Folyton brutál csinosan néz ki mert bankban dolgozik. Nekem a munkám nem igényli a csinos ruhákat de azért én is felveszem a szoknyát és magassarkút pedig én ápolónő vagyok. Figyelek magamra és a bőrömre is. Két év van köztünk az exével a lány annyival fiatalabb nálam. A párom soha nem beszél róla én viszont mindig elmondom az aggályaimat és, hogy mennyire nincs önbizalmam a lány miatt. Ilyenkor elmondja, hogy a nyomomba sem ér és, hogy ha ő kellene neki vele lenne. A nap sok percében ezen emésztem magam. Szeretném én is kiszőkíteni a hajam..
Egyébként az alakom ami talán nekem jobb, esetleg ha arra többet edzenék az segítene vajon? Szeretném már jó csajnak érezni magam újra
Nem a hajad színével, koroddal, testeddel van a baj, hanem az agyaddal.
Nem kell senkivel versengened, ha ő téged akar!
Ezzel a hozzáállással nem közelebb húzod, hanem eltaszítod magadtól.
Jézusom, ezt még női szemmel is szörnyű olvasni... egyetértek az #1-es válaszolóval.
24L
Ápolónőként közel vagy a pszichiáterekhez.
Üdv. egy másik ápolónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!