Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet-e hogy a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet-e hogy a párotokat hosszú idő eltelte után is kívánjátok? Mennyi ideig lehet jó a szex?

Figyelt kérdés

Két komoly kapcsi van a hátam mögött,egy 4,5 és egy 3 éves.A mostani pasim is komolynak ígérkezik,fél éve tart és szeretnénk közös életet,de már előre vannak félelmeim.

Az első párommal jó volt a szex egy darabig.Ráuntam.Ő igényelte,hát akkor is csináltuk(nem kellett volna)Aztán egy idő után már nem voltam hajlandó és szakítottam vele.A második párommal is jó volt,de ugyanúgy ráuntam és vele is szakítottam.Persze ez háttérbe szorult,nem ez volt a döntő a szakításban,hanem egyéb más problémák.Sokat veszekedtünk stb. de úgy gondolom,hogyha rendben lett volna a szexuális életünk,akkor az életben is jobban megértettük volna egymást.A mostani párommal jó a szex,de félek,h nem sokáig.A 2. páromtól pedig mindent megkaptam az ágyban,de egyszerűen a vége felé már másokon fantáziáltam és egyáltalán nem kívántam őt.Egyszerűen nem akartam vele lefeküdni.Ne írjátok azt,h amikor kezd lapos lenni be kell vetni új dolgokat,mert próbáltuk.Az újdonság sem dobott föl...Vajon ezzel a párommal is így járok?

2008. nov. 23. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia kérdező,

14 éve vagyun együtt a feleségemmel, és, ugyan ritkult a szex (2 gyermek, sok munka,néha kimerültség), de sokkal jobb és változatosabb. Még most is imádom nézni, ha kiszáll öltözni az ágyból. Úgy gondolom, a következő 14 és ilyen lesz, vagy még jobb. És a rákövetkező 14 még jobb :)))) Ne add fel a reményt, egy jó kapcsolatban egy délelőtti nézésből meg tudod állapítani, hogy este mire számíthatsz az ágyban...

2008. nov. 24. 14:39
 12/16 anonim válasza:
Szia!Én 14 éve vagyok együtt a férjemmel,aki egy kis "lepedő akrobata",és a mai napig dúl köztünk a szex téma.Igaz,a szerelem is tart a mai napig,aki azt mondja ez elmúlik,annak én nem hiszek.Már az is orgazmus ha csak rámnéz,mert vágyom vele a szexre.Ja,egyébként 18 hetes kismama vagyok,és így is intenzív a szex köztünk,mert vonzónak talál.Megfogtam vele az isten lábát a barátnők szerint. :D Remélem ez nálad is így alakul,szívből kívánom neked!
2008. nov. 24. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát az eddigi tapasztalataim alapján azt hittem ilyen csak a mesében van.Tényleg jó még csak olvasni is ilyeneket.Az meg hogy férfi is gondolhatja így...

14 év után ugyanúgy kívánja a feleségét...Tök jó és irigylésr méltó!

Remélem ezzel a párommal így alakul majd az én életem is :)

Köszi,hogy megosztottátok velem a véleményeteket,tapasztalataitokat

2008. nov. 25. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
akkor asszem én elbújhatok a 4 évemmel:-) Gratulálok Nektek, remélem mi is ilyenek maradunk még jó pár 10évig:-)
2008. nov. 26. 22:16
 15/16 anonim válasza:
Szia! Én a barátnőmmel 5 évig voltam együtt. Szakítottunk, de azóta is (2 év) gyakran szeretkezünk. Még mindig ugyanolyan tüzes ő is, én is, mintha most jöttünk volna össze. Szerintem nem az évek számítanak, hanem, hogy milyen a szex minősége.
2009. jan. 25. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem sincs jó tapasztalatom. 27F

Eddig minden lányt meguntam, kivétel nélkül mindet.

Szerintem ennek így is kell lennie, talán nincs is vele baj.

Ha már családod lesz valakivel, akkor inkább csald meg ezzel vagy azzal alkalmanként és abból meríts erőt a folytatáshoz. Amíg nincs családod, cseréld le a srácot.

Szerintem nincs az az ember aki képes volna nekem évek múltán is annyira izgató lenni, de lehet hogy vannak olyanok, akiknek meg mindegy is hogy ki lett a párjuk a jelöltek közül, meg tud elégedni vele egész életére.

Lehet hogy szerencse vagy alkat kérdése, én a pechesebbik vagyok meg sztem a kérdező is.

2009. nov. 8. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!