Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy feltekeny vagyok a barataira?
Teljesen egyet kell èrtenem az első válaszolóval.
Ebben a helyzetben normális amit èrzel, de azèrt, mert amit te kapcsolatnak nevezték, az nem több egy kis összejárogatásnál.
Az első kapcsolatom nekem is dettó ugyanez volt, de nem volt összehasonlítási alapom, csak valahol belül èreztem, hogy ez nincs rendjèn. Nem is volt. Mai eszemmel már nem maradtam volna benne egy ilyenbe annyi ideig, hanem lèptem volna. Jól mondja az első, ez nem kapcsolat, hanem bohóckodás.
Egyes nagyon jól leírta. 2 éve tengődtök egy semerre nem tartó kapcsolatocskában, ahol heti 1x (!!!) szán rád időt. Szerintem itt csak te hiszed azt, hogy kapcsolatban vagy.
20 km meg biciklizve is megtehető. Nem kell ide a mese, egyszerűen tojik rád magasból. Ha érdekelnéd, már rég összeköltöztetek volna, vagy heti többször együtt lennétek.
Igen, ez esetben egeszseges reakcio. Teljesen jogos. Es nem az a bajod, hogy a barataival van. De szinte csak veluk.
Nem tori ossze magat kettotokert.
20 km kb. 20 perc a helyközi járattal.
Jó vagy neki, hogy hétvégén legyen babája.
Amúgy éli az életét.
Leléptetném. Negyed évet sem tartottam volna ki mellette.Aki szeret, az velem akar hét közben is találkozni,
s legtöbbször visz magával, ha a haverjaival lóg, akkor is.
Szóval nem tiszta a kép.
Amikor a férjem katona volt, a vőlegényem volt. Akkor ki lehet bírni, sőt, kötelező. De minden látogatáson ott voltam, hogy lássuk egymást. Amikor lehetett, telefonon beszélgettünk, leveleztünk.
Semmi mást nem fogadtam volna el. Azért van a távolság, hogy legyőzze érted. Ha szeret.
De szerintem ez nem kapcsolat, csak "lejárás" hozzád hétvégente.
Törökbálinton laktunk, s mindennap bejártam a gimnáziumba busszal, vagy vonattal. Ugyanúgy az osztálytársam minden nap Martonvásárról a Déliig félóra alatt. Onnan villamossal. Amikor már bent laktunk a fővárosban, akkor gyakran jártam vissza Törökbálintra. Semmivel sem volt több idő, mint hogy Kelenföldről bementem a Keleti pályaudvarig a 7-es busszal.
Még moziba is el tudnátok menni hét közben, s még akkor is haza tudna menni egy késő esti, éjféli vonattal.
Azért nem találkoztok, mert nem akar.
6-os vagyok: szóval csak eljár hozzád, nem nem jár veled, nem kapcsol be
az életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!