Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érzett már így, féltékeny vagyok a párom barátaira ha én nem vagyok ott?
Ez furán hangzik de többször előfordult már , hogy olyankor amikor nekem vizsgáim vannak vagy valami munkám van , dolgoznom kell , sok dolgom van és amúgy sincs túl jó kedvem mély ponton vagyok és nincs időm hangulatom és energiám a barátommal lenni sem érdemben de szükségem lenne a támogatására ő elmegy a haverjaival bulizni.
Valami zavaró, féltékeny rosszul eső érzés lesz bennem attól hogy amíg nekem rossz ő jól érzi magát szórakozik nélkülem és nem foglalkozik velem, nem érez együtt. Én alapvetően mindig szolidaritok ha neki valami nehéz időszaka van általában kitalálok valami olyat magamnak én is hogy ne érezze egyedül magát pl akkorra hangolom a munkákt amikor neki is sok van.
hogy tudnám ezt leküzdeni magamban , nyilván nekem kell változtatni. volt már vagy van valaki hasonlóan?
fél éve vagyunk együtt
Neked vannak saját barataid?
Ha nincsenek akkor tuti ez a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!