Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akit csaltak meg, vagy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit csaltak meg, vagy aki csalta meg párját mi volt az oka, hogy előbb nem szakított aztán ment félre mással? Min bukik meg a legtöbb kapcsolat? Tisztelet hiánya? kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

2020. máj. 10. 17:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy rossz kapcsolatban vagyok, és a gondolattal játszottam el, de előbb szakítanék. Csaltak már meg és tudom milyen rossz. Főleg lelkileg az embernek, nyilván én is hibáztam különben nem ment volna félre, ezért mások tapasztalataiból tanulnék hogy mi lehet a gond velem és a kapcsolattal.

Leültünk megbeszélni, igyekszem változtatni, de valahogy a pasi ösztön hajtja és mint akinek muszáj csajozni, flörtölget, írogat lányoknak. Ennél pedig úgy érzem többet érek, minthogy így bánjon velem.

2020. máj. 10. 20:25
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha az őszinte beszéd és javítási kísérletek ellenére sem változik a helyzet, akkor jobb véget vetni a dolognak, mint előre megfontoltan félre lépni. Mert esetedben a rossz kapcsolat ettől biztos nem fog megjavulni, csak felesleges konfliktus és sértődés generálódik. Rádásul csak muníciót adsz a kezébe, hogy majd a közös ismerősöknek bizonygassa, hogy mekkora egy c@fka vagy, bezzeg ő a szentember...
2020. máj. 10. 20:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen félre semmiképp nem mennék, ezzel arra akartam kilyukadni hogy olyan szinteken vagyok hogy nőként is megnézek más férfit és gondol arra hogy lehet mással jobban passzolnának.

2020. máj. 10. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Én részemről nem volt elég nagy a szerelem, illetve hamar megunom a szexet, ha mindig ugyan az az ember a partnerem. Ő részéről (talán ebből adódóan) kevés volt a szex, illetve túlságosan megkedvelte a kolléganőjét.
2020. máj. 10. 22:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Új pózok, vagy helyszínek nem dobják fel a szexuális igényeiket hogy hosszabb ideig ugyanazzal legyél m? Vagy tudatosan nem szeretnél kapcsolatot ?
2020. máj. 10. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!