Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög? van valakinek tapasztalata a szerető szemszögéből? milyen volt a kapcsolat? Mi lett a vége? 20/l
Hát én sajnos nagyjából utólag tudtam meg, hogy második illetve, hogy harmadik vagyok. Ez már mégdurvább sztori. A lényeg, hogy az illetőnek még megvolt az exnek hitt barátnője, és egy másik nő is. Én semmit nem vettem észre, hiszen volt, hogy több órát telefonált nekem, hallani akarta a hangom. Teljesen elhitette velem, hogy mennyire fontos vagyok neki. Nagy önbizalmat kaptam és a végén összeomlottam.Napokig nem tudtam aludni,enni és semmit sem, mire fel tudtam végülis dolgozni.
Ja és hozzáteszem, természetesen iszonyatosan helyes,diplomás pasiról volt szó.
hiteget hogy elhagyja a not azt mondja engem szeret őt nem
nem tudom higyjek e neki. soha nem kertem h hagyja el elfigadtam ezt a helyzetet ezért nem lenne oka hazudni
Mit mond az a pasi, aki CSAK szexre akarja a nőt?
- téged szeretlek
- az asszonnyal nem vagyunk jól már
- elválni sajnos nem tudok, mert a gyerekek/az adósság/a ház/beteg a hörcsög/sok a kutya/közös a címünk/piros a mobiltelefonom
Nekem csak a másik oldalról van tapasztalatom, de azt szívesen megosztom veled. Amikor tönkrement a házasságom, egy kicsit újra szétcsaptam a csajok között, s noha akkor már külön éltünk, mindenkinek azt mondtam, hogy nős vagyok, mert nem akartam egyhamar lekötni magam. Azt tapasztaltam, hogy akinek volt már dolga nős pasival, az nem megy bele még egyszer ilyen viszonyba. Ők már megtapasztalták, milyen az, amikor se egy vasárnap, se egy karácsony, vagy húsvét, se egy születésnap, semmi sincs, hisz a férfi ezeket kizárólag a családjával tölti. A szeretőnek csak a hétköznap délután lopott órák jutnak. Sok-sok szomorúság és szenvedés lesz a jutalmad, ha belevágsz. Persze sokan tudják ezt, mégis meglépik, mert hisznek a szerelemben, s hogy a "törvény nálunk dől le majd", vagy mert úgy érzik, a pasi megér egy misét. Csakhogy ne feledd, ahogy téged megszédített, ugyanúgy képes bármikor mást is megszédíteni. Hiszen házas ember, ezért aztán jó eséllyel ért a nők nyelvén, és tudja, mikor mit kell mondani.
(Ha lett volna rá mód, priviben küldtem volna el ezt a kis szösszenetet, hiszen nincs jogom férfitársaim renoméját rontani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!