Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefogunk csiszolódni valaha?
Nekem ugyan ez volt az előző barátnőmmel. Mindketten szüzek voltunk tehát bénáztunk is ráadásul. Nekünk is minimum 2 év volt (nem emlékszem pontosan) mire oda jutottunk hogy mindketten tudjuk élvezni a dolgot.
Én amiket észrevettem hogy sokat segítettek:
-Sok előjáték, hogy a lány minél jobban ellazuljon. Én barátnőmnek azért volt nagyon sokéáig kellemetlen mert nem tudott ellazulni és mindig ráfeszült tehát amikor próbálkoztunk akkor szinte bele kellett tudszkolnom a micsodám, és ez persze nem volt kellemes. Tehát próbálj meg minél jobban ellazulni mert az nagyon fontos.
-Használjatok síkosítót, akkor is ha úgy érzitek nincs rá szükség
-Próbáljátok meg minél sűrűbben csinálni. Volt egy hosszú időszak nálunk is amikor csak hétvégén tudtunk találkozni de akkor sem mindig úgy hogy legyen rá alkalmunk vagy helyünk hogy csináljuk. Aztán amikor volt hogy 2-3 héten keresztül többször is volt rá alkalmunk akkor a végére egész jól ment.
-Ez összefügg az első pontomma.A párod próbálja meg azt hogy miközben ellazít, kényeztet, csókol stb. és te a hatása alatt vagy, akkor próbálja meg betenni, mert olyankor elfeledkezel mindenrről és csak élvezed a helyzetet, és nem arra gondolsz hogy úristen most fogja betenni és biztos megint fájni fog, mert amikor így gondolkozol akkor már hozzájárulsz hogy fájjon a dolog mert rástresszelsz.
Te is igényelnéd a szexet, ha nem fájdalommal járna. Ez nem összecsiszolódás kérdése.
Mitől fáj? Ezt kéne egyértelműen tisztázni, utána lenne megoldás.
Eloszor agyban legyel rendben. Es mindent beszelj meg vele. Talaljatok ki együtt megoldast. Es jatszadozzatok sokat. Nem kell h be is hatoljon.. Es amint faj jelezz es hagyja abba.
Fontos hogy te is szeresd a vele valo egyuttletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!