Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik kepesek megjatszani magukat eveken keresztul?
Figyelt kérdés
En biztam benne hittem neki es kiderult,hogy o csak kihasznalt,rajtam kivul kitudja hany csaja volt. Lehetseges hogy az az 1 ev neki nem jelentett semmit csak annyi volt hogy neha neha megbaszhatott?Annyira hihetetlen ez,hogy tud valaki ennyire allszent lenni? :((2010. júl. 28. 23:32
2/9 anonim válasza:
Hát igen, sajnos képesek.... Nyugodj meg, örülj, hogy kiderült és megszabadultál tőle, találsz olyat aki megbecsül.
3/9 anonim válasza:
jah, de észre lehet venni azért az ilyen pasikon h vmi nem stimmel.
ha nem foglalkozik veled maximálisan, ha eljárkál ide-oda, ha mindig az van amit ő akar.
csak igen, amelyik csaj szerelmes, az nem lát tisztán és bedől neki, még a pasija éveken át csalja..
ilyenkor jó, ha van vmi megbízható ismerős, vagy bnő, aki figyelmeztet. mert hát egy külső ember mindig jobban belelát az ilyen dolgokba.
4/9 anonim válasza:
az utolsónak igaza van utolsó előtti vagyok. Az én volt barátom is folyton csalt, utólag derült ki, nem láttam szerelemtől, viszont a mostani barátom és ő ég és föld, már észre venném az árulkodó jeleket, tanultam a dolgokból és egyértelmű, hogy a mostani nem csalna meg. Utólag jöttem rá, hogy mi mit jelentett, ezzel te is így leszel és tanulni fogsz belőle, hogy ne essen ez meg veled mégegyzser
5/9 anonim válasza:
Tényleg észre lehet venni, viszont az ne feledjünk el, hogy nem véletlen mondták a nagy okosok, hogy a szerelem elvakít...
üdv 25/L
6/9 anonim válasza:
Képesek, pont amennyire mint sok-sok nő.
7/9 anonim válasza:
vannak akik igen és a nők közt is.én képtelen vagyok megjátszani magam mert nem is akarom és nem is fogom.ezért is szeret az aki szeret. 25F!
8/9 anonim válasza:
abszolút. drága jóapámnak 16 éven keresztül sikerült is.
na de a nőket sem kell félteni... sőt!
9/9 anonim válasza:
csak annyira képesek mint a nők! Ők is képmutatóak! Lehet szidni a pasikat hogy milyenek, de ti lányok se vagytok sokkal jobbak. Persze tisztelet a kivételnek, de akkor ez mind2 oldalról elmondható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!