Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barna szemű, barna hajú lányokról mi a vélemény?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 22:55
11/16 anonim válasza:
Rosszul mosogatnak.
Miért vagytok olyan ostobák, hogy katalógusba akarjátok sorolni az embereket, ahelyett, hogy elfogadnátok, hogy minden ember egyedi és más?
"Hmm, nézzük csak, szóval barna haj, barna szem, kikeresem a katalógusból, áhá, ő ilyen, hmm, akkor kell!... szia, szeretlek, barna hajú, barna szemű lány!"
Jó, mi?
12/16 A kérdező kommentje:
aha jópofa -.-" XD de tudod ebben a kérdésben akartam általánosítani és aki azt érezte attól elnézést kérek XD a kérdésnek a lényege csak az hogy mi a vélemény barna hajról és vele barna szemről XD
2010. júl. 28. 23:35
13/16 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné... :) Nekem speciel mindegy, hogy szőke, barna vagy vörös... A lényeg, hogy legyen egyénisége, és az adott hajszín passzoljon a lányhoz...(az arcához, a jelleméhez stb)
26/f
14/16 anonim válasza:
Az hogy barna.. : ) nekem most pont ilyenem van és nagyon szeretem: )
15/16 krisztike.(: válasza:
barna haju,szemű csajszi.akár csak én.(: de mért is szeretitek őket ennyire?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!