Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Párommal már jó pár éve együtt vagyunk, de nem is ez feltétlenül a lényeg. A mai nap folyamán össze vesztünk, azon, hogy reggel mikor még aludtam kezébe vette a telefonomat, elkezdte megnézni a facebookomat, gondolom a messengeremet is az üzeneteimet is átnézte, de nem is ez a fő probléma. Jó pár hete rákerestem facebookon női kollegámra, tényleg nem emlékszem, hogy már miért, elején a neve se ugrott be, hogy kicsoda. Szerintetek normális az, ha a párotok azon akad ki, ha bármilyen női név szerepel a facebook keresési előzményeitekben? ( Legyen az kolléga vagy régi ismerős, volt hogy már rokonomra is kiakadt)

2020. máj. 6. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem az.
2020. máj. 6. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Most nem azért de szerintem nekem sem tetszene ha a pasim más csajok után keresgélne facen. Neked igen, ellenkező esetben?
2020. máj. 6. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Hogy jön ő ahhoz, hogy belemásszon a privát szférádba? És még neki áll feljebb? Elküldeném a büdös francba. Ellenőrizgesse saját magát, valószínűleg lenne mit.
2020. máj. 6. 11:35
 4/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
75%

Nem, és nem is tudom melyik a nagyobb gyökérség.

Az én férjem tudja az összes jelszavam, meg sokszor én telómról nyomja az fb-t(közös barátok miatt) meg bármim elérhető, de sosem ellenőrizne, meg akadna ki, ha pl rákeresnék egy férfire. Alapól rengeteg fb csopiba vagyok benne, és néha akkora marhaságot látok, hogy muszáj vagyok megnézni, ki volt ez a vadmalac. És fordítva is így van. Nem egészséges, és én mindig azt látom, mindig az féltékenykedik, amúgy akinek szaros a lába. Átlagba ezek hangoztatják: hogy "félek megcsalsz", közbe meg már azok vannak benne a kakamatyizásba

2020. máj. 6. 11:37
 5/10 A kérdező kommentje:
#2-es válaszoló: Őszintén megmondon neked, ha nem rendszeres és nem beszélget senkivel akkor nem érdekelne de nem is szoktam ellenőrizni az ő facebookját. Ha rendszeres lenne, hogy ugyan az a női név előfordul mondjuk többször is a facebook keresési előzményeimben részben azt mondom oké igaza van, de az 1-2-3 héttel ezelőtti keresés egyszer szerepelt benne.
2020. máj. 6. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Most picit magam ellen beszélek, de egy ideig én is ilyen voltam, nem rendszeresen, de előfordult. Szerintem nőknél gyakori. Egyébként nem normális! Én megembereltem magam mikor majdnem elvesztettem a párom, azt mondta vagy bízom benne vagy befejeztük. Megtanultam bízni benne, azóta mindkettőnk élete jobb.Le kell küzdenie a bizonytalanságát. 25/L
2020. máj. 6. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
30%

A kiakadás nem normális. De az sem, ahogy vergődsz, ha valaki a telefonodhoz nyúl.

Viszont ironikusan megjegyzem, hogy mikor együtt voltam exemmel, én sem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget ennek, láttam néha, hogy lányokra keres rá és mit ad isten, utánam két héttel pont az egyikkel jött össze. Milyen kikúrt érdekes.

Volt egy fiú barátom, akinek régen tetszettem, csak volt párom, aztán mikor neki lett barátnője, a lány eléggé lekorlátozta, olyannyira, hogy nem igazán volt Facebookon sem. Aztán mikor én szakítottam, hirtelen elkezdett nekem irkálni, én meg rákérdeztem, hogy barátnődet ezzel nem húzod fel amúgy? Erre elkezdi, hogy eddig is inkognitó módban nézegette a képeimet... Kiábrándultam.

Szóval elhiszem, hogy neked ez véletlen, én is rá szoktam keresni emberekre random, akár olyanokra, akikkel megszakadt azóta a kapcsolat, akár olyanra, akit valahol láttam kommentelni és csak érdekel, hogy milyen...

De sajnos sok esetben ez nem véletlen. Sok férfi tényleg van ilyen aljadék. És teljesen megértem a párodat is, még ha a reakciója túlzás is. Nagyon kevés hűséges ember él a világban. Arról a fajtáról beszélek, aki nem csak nem csal meg, de a viselkedésével sem hoz rád szégyent és gondolatban sem merevedik rá mindenkire... Nagyon kevés az ilyen ember a patkányokhoz képest.

És jó tudnia az ember lányának, hogy vesztegeti-e az idejét és a kizárólagosságot vagy sem. Hogy időben le tudjon lépni. Mielőtt valami takonnyal tölt egy egész életet, aki mellette másra vágyakozik vagy mással kúr félre.

2020. máj. 6. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

#7 Ennyi hülyeséget kitalálni csak azért, hogy egy hisztis nőtársad bevédd :D

Amúgy 1szer nekem belefér, de ha az ilyen szintű féltékenykedés és számonkérés rendszeres, akkor fel is út le is út.

2020. máj. 6. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális belenézni mások telefonjába.
2020. máj. 6. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... minden 3. kérdés mostanában arról szól hogy kutakodnak egymás telójában a párok. Ez mikor lett normális?

Kérdező, mondd meg a lánynak (ha van egy kis eszed és önbecsülésed), hogy ez volt az utolsó, hogy ilyet elnéztél neki. Ha nincs bizalom, ott az ajtó, ha meg van, akkor ne kutakodjon a privát szférádban.

Atya ég...

22L

2020. máj. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!