Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Szerintem ez baromira egyénfüggő. Nekem is vannak olyan napjaim amik zsúfoltak,sok a dolog, munka, otthoni teendők alig van időm bármire. Ez altalában időszakos de van olyan hogy pl csütörtökön feleszmélek hogy basszus már majdnem elment a hét. És igen ilyenkor megesik hogy nem jutnak eszembe emberek, bárki, mert alig erem utol magam. Vagy éppen azt élvezem hogy tudok kicsit magam lenni. Ez egyénfüggő. Plusz nem is mindenkinek ugyanaz az igénye.
Én ezen nem aggódnék ha amúgy minden rendben van.
Hozzátok hasonló korú vagyok, és nekem is ennyi idősen kezdődött egy második párkapcsolatom. Mi sem élünk együtt, tehát az alaphelyzetem hasonló. Annyi különbséggel,hogy mi napi szinten találkozunk, ezért a kommunikációnk személyes inkább mint telefonos/írásos.
Minden kapcsolatra jellemző,hogy az elején aktívabbak, lelkesebbek a felek.
Az viszont részemről nem tűnik természetsnek,hogy 3-4 napig nem jelentkezik, és ha írsz, napokig nem is válaszol.Nekem viszont sok volt a kezdeti 50 üzenet is...
Gondolom mindketten dolgoztok,ezért részemről az lenne evidens,hogy reggel és este beszéltek/írtok, napközben esetleg akkor ha történik valami olyan ami érint mindkettőtöket, vagy szeretnétek a másikkal megosztani.
Amit hangsúlyozni szeretnék: a napi kommunikáció...
Számomra ez kissé olyannak tűnik mintha a párodnak csak azért kell ez a kapcsolat,hogy mégis legyen valakije.
Bocsánat, nem akarlak megbántani, és ez nem is törvényszerűen Feléd irányulhat a részéről, egyszerűen a kapcsolati igénye ilyen.
Beszélj Vele erről mindenképp" - ezt tetted is-, és ne hagyd,hogy lezárja annyival,hogy minden rendben, így alakulnak a napjai.
Akkor korábban mégis hogy tudott olyan aktív lenni?
Nem igaz az,hogy nincs 2 perce arra,hogy válaszoljon, keressen, jó reggelt/jó éjszakát kívánjon,vagy kérdezze meg hogy vagy.
Magamból kiindulva: aki fontos Nekem, az iránt érdeklődök, és ezt viszont is elvárom.
Nekem durva, hogy 1 év járás után, 40 körül fel sem merül az összeköltözés... Bocs, de nekem ez tiniszintű járogatás.
Egyáltalán milyen gyakran találkoztok? Még ha külön is éltek, azért 3-4 naponta szerintem találkozni se ártana, ez így nem kapcsolat.
Munka ide vagy oda, nincs lefekvés előtt 2 perce az embernek hogy felhívja a PÁRJÁT? Elég gáz. Azt se tudja élsz-e vagy halsz.
Én huszonéves vagyok, a párom 10 évvel idősebb harmincas, több mint 1 éve együtt élünk, de a munkahelyi beosztás miatt nálunk is van hogy 1-2 napig elkerüljük egymást. Én nem tudnám hova tenni, ha ezeken a napokon nem tudna megereszteni egy telefont mikor beér a munkahelyére meg hazaér, hogy úgy egyébként nem dögöltem meg útközben. :D Szerintem már csak ennyi alap lenne.
Azt meg pláne nem tolerálnám, ha valakivel külön élnénk, és akár 3-4 napig is elvolna mint hal a vízben, anélkül hogy megkérdezné, hogy mi van velem. :D Elég furcsa, hogy ez valakinek belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!