Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ideges vagyok a barátomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ideges vagyok a barátomra mindig megütöm, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, és ha valamivel felidegesít mindig megütöm, nem durván. Vagy megcsípem, ilyenek...

Ezen szeretnék változtatni, miért lehet ez?

2020. máj. 6. 07:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus van ingyen is, szóval ne gyere a szánalmas kifogásaiddal. Neked egyébként valszeg az használna, ha egyszer bepöccenne a kedves párod és jól beverné a képed, simán megérdemelnéd, ha ilyen ócska kis ösztönlény vagy, aki nem tudja irányítani az indulatait.
2020. máj. 6. 12:04
 22/41 A kérdező kommentje:
Változtatni szeretnék ezen, ezért kérdeztem. És segítséget vártam, nem ítélkezést.
2020. máj. 6. 12:16
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz segíteni, mert a legtöbb embernek az az alapértelmezett, hogy nem üt meg másokat. Főleg nem olyat, akit elvileg szeret. Neked viszont úgy látszik, ez a normális.
2020. máj. 6. 12:28
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehet tenni, hogy vagy elengeded a barátkád és elkezdesz dolgozni magadon és a következőnél már nem verekedsz vagy bocsánatot kérsz a baráttól mert ő meg elvileg a szerelmed és a szerelmedet ütögetted miért lenne más, szerettet bántani fizikálisan ugyanúgy bántalmazás. A többieknek igaza van ne akarj egyelőre gyereket mert hiszti korszakában képes azon hisztizni egész nap, hogy nem viszed a játszótérre, mert náthás. Szerintem 5 perc alatt kész lenn€l attól a hisztitől.

Szerettet bántalmazni= nem tiszteled, türelmetlen vagy, a konfliktust nem szóban beszéled meg, ami nagyon necc, és legutoljára írom csak inkább jelzés értékűként lehet nem szereted igazán vagy ő jobban szeret?

2020. máj. 6. 12:31
 25/41 anonim ***** válasza:
* lennél javítva
2020. máj. 6. 12:31
 26/41 anonim ***** válasza:
77%
Milyen segítséget vártál, te nyomorult? Egyetlen dolgot kell csinálnod, az meg a kicseszett önuralom, ami már egy 6 éves gyerekben is megvan. Meg akarod ütni? Visszafogod magad és nem teszed meg. ENNYI. Ennyire egyszerű az egész. Üsd a falat, ha valamit muszáj, talán eltöröd a kezed és kétszer is átgondolod utána.
2020. máj. 6. 12:55
 27/41 A kérdező kommentje:
Oke
2020. máj. 6. 13:09
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a megoldás, mondd meg neki, hogy üssön vissza, ha ezt csinálod. Gondolom akkor meg fel lennél háborodva😀 én a helyében az első ilyen után kidobtalak volna a fenébe
2020. máj. 6. 14:17
 29/41 A kérdező kommentje:

Lehet, de te nem ismersz. Ha ismernél tudnád, hogy milyen vagyok. Azért nem dob mert szeret és mind a ketten tudjuk honnan jött a másik.

Nem tudom ti milyen emberek vagytok, de úgy beszéltek, mint akiknek nincsenek hibái, rossz döntései. Ítélkezhettek, de a helyzet az, hogy olyan lány vagyok, akiről utolsóként gondolnád, gondolnátok, hogy ilyen.

2020. máj. 6. 16:45
 30/41 A kérdező kommentje:
Vannak jó tulajdonságaim gondolom ezért nem szakítottunk. Belőlem ezt senki nem hozta még ki. Nyilván felhoztam már, hogy szakítsunk. Nem akarok neki rosszat. Mondtam neki hogy én nem olyan vagyok aki tudna máshoz igazán kötődni. Nem megy nekem, az előéletem miatt ez van és nem arra akarom kenni, azt hogy ilyen lettem. Hogy ilyet csinálok. De ez van. Ő nem akarja, hogy szakítsunk. Gondolom ez akkor történik, ha két lelki roncs találkozik. Ő az első, akinek adtam esélyt kapcsolatra. Előtte soha nem mertem belemenni, mindig kiléptem, ahogy valaki többet, akart mint barátság. És a személyiségem alapból, ha barát vagyok segítőkész, az aki mindig ott van mikor szükség van rá, aki meghallgat és segít. Minden emberrel kedves vagyok és nem szoktam agresszív lenni. Ezért nem is értem miért pont vele, aki ennyire fontos.
2020. máj. 6. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!